Ζάκυνθος

Μείωση 12% στις μετακινήσεις του ΚΤΕΛ το τριήμερο της Αποκριάς

Μειωμένη ήταν η κίνηση που κατέγραψε το ΚΤΕΛ αυτές τις ημέρες και αυτό επιβεβαιώθηκε και από τα επίσημα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν από τις αφίξεις και αναχωρήσεις του τριημέρου της Αποκριάς.

Σε δηλώσεις του στον -Ε- ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΤΕΛ Ηλίας Μαλλιάς έκανε λόγο για μείωση του 12% η οποία επηρεάστηκε από τα καιρικά φαινόμενα αφού από την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε χαμηλές θερμοκρασίες και δυνατούς ανέμους.

«Τα καρναβάλια ήταν σε καλή εποχή, δηλαδή μέσα Μαρτίου, και αναμέναμε καλό καιρό αλλά τελικά ο καιρός μας τα χάλασε και η μείωση ήταν της τάξεως του 12% για το τριήμερο. 595 άτομα είχαμε ο 2012 και 523 φέτος άρα η μείωση είναι 12%. Την περασμένη Πέμπτη είχε κακοκαιρία και ματαιώθηκαν ορισμένες από τις προγραμματισμένες αναχωρήσεις. Κάποιοι επέστρεψαν τα εισιτήρια τους και αν και περιμέναμε το τριήμερο να κινηθούμε, ο καιρός δεν βοήθησε» ανέφερε ο κ. Μαλλιάς και συμπλήρωσε πως η συμμετοχή στο καρναβάλι ήταν καλή παρά το κρύο.

«Τώρα αναμένουμε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου και αργότερα το Πάσχα. Βέβαια λόγω της κρίσης ο κόσμος σκέφτεται τις μετακινήσεις και τα έξοδα που υπάρχουν. Υπάρχει ανασφάλεια στον κόσμο με αυτά που συμβαίνουν και ειδικά αυτό που έγινε στην Κύπρο ήταν πολύ σοβαρό» κατέληξε ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *