Ελλάδα

Μαρία Kλαυδιανού: Ενημερωτικές συναντήσεις και ανταλαγή απόψεων με εκπροσώπους τοπικών φορέων

Η βουλευτής Ζακύνθου Μαρία Κλαυδιανού, συνεχίζοντας τον κύκλο ενημερωτικών συναντήσεων με τους τοπικούς φορείς, επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο 25/2/2012 τις εγκαταστάσεις του Ο.Δ.Α.Ζακύνθου, όπου αφενός μεν είχε την ευκαιρία να επιβεβαιώσει την άρτια λειτουργία του Οργανισμού και αφετέρου είχε τη χαρά να μοιραστεί σκέψεις και προβληματισμούς με τα μέλη του Δ.Σ. του ιδρύματος.

 

Όπως διαπιστώθηκε, σε μια εποχή οικονομικής και πολιτικής κρίσης που διαποτίζει τις τοπικές κοινωνίες και παγιδεύει την προοπτική κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς, ο Πρόεδρος και οι εργαζόμενοι του ΟΔΑΖ έχουν βρει τη ‘’μαγική’’ συνταγή για να διατηρούν το χαμόγελο στα χείλη των φιλοξενουμένων του ιδρύματος.  Παράλληλα, η βουλευτής Ζακύνθου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου κ. Δ. Μυλωνά και αντάλλαξαν απόψεις για όλα τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν το νομό Ζακύνθου.

Τέλος, πολύ σημαντικά συμπεράσματα απεκόμισε η Βουλευτής Ζακύνθου από τις ενημερωτικές συναντήσεις που ολοκλήρωσε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας τόσο με τον Προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου κ. Ι. Κοπανά αλλά όσο και με τον Προϊστάμενο του Τμήματος Τεχνολογίας Περιβάλλοντος και Οικολογίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Ζάκυνθος) κ. Α. Καλημέρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *