Ελλάδα

Μήνυμα Αγγελάκα: Το 2013 να αποτελέσει έτος – ορόσημο

Το 2013 θεωρείται καθοριστικός χρόνος για την πορεία της Πατρίδας μας. Πρέπει να αναστρέψουμε όλα τα κακώς κείμενα, μέχρι σήμερα, και να αποκτήσει η χώρα μας την αξιοπιστία και την αυτοδυναμία της, μέσα στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι θυσίες του ελληνικού λαού, ο οποίος με αξιοπρέπεια, υπομονή και καρτερικότητα άντεξε και αντέχει τις επιπτώσεις της πρωτοφανούς αυτής οικονομικής κρίσης, πρέπει να πιάσουν τόπο και να στραφούμε στο δρόμο της ανάπτυξης, της εξωστρέφειας και της χρηστής διαχείρισης.

Ιδιαίτερα για την περιοχή μας, η ταχύτερη αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ, η επανεκκίνηση των μεγάλων έργων και οι νέες μορφές αγροτικών καλλιεργειών μπορούν να αποτελέσουν βασικούς μοχλούς ανάπτυξης και να συμβάλουν στη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση με το προσωπικό και τα στελέχη της θα συμβάλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών με μείωση της γραφειοκρατίας και ταχύτητα στην διεκπεραίωση των θεμάτων.

Όλοι μαζί, με δουλειά, υπομονή και αλληλεγγύη είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να σηκώσουμε την Ελλάδα, ακόμη, ψηλότερα.

Εύχομαι σε όλους τους πολίτες προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και το 2013 να αποτελέσει έτος ορόσημο για την Πατρίδα μας.

Καλή Χρονιά!

Μ. Αγγελάκας

Γ. Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *