Ζάκυνθος

Μέχρι και τη Δευτέρα θα έχουν αναχωρήσει οι ρώσοι πελάτες της SOLVEX

Μέχρι και τη Δευτέρα αναμένεται να έχει αναχωρήσει από τη Ζάκυνθο, το σύνολο των ρώσων τουριστών, που έκλεισαν τις διακοπές τους στο νησί μας μέσω του Tour Operator Solvex, ο οποίος ως γνωστόν κήρυξε πτώχευση πριν από λίγες ημέρες προκαλώντας αναστάτωση στην αγορά.
Θυμίζουμε πως την ημέρα που έγιναν γνωστές οι εξελίξεις γύρω από τον σημαντικό αυτό τουρ οπερέιτορ με έδρα την Αγία Πετρούπολη στο νησί μας βρίσκονταν 850 Ρώσοι επισκέπτες, οι οποίοι διέμεναν σε διάφορα ξενοδοχεία του νησιού.
Από την περασμένη Τετάρτη ξεκίνησε η σταδιακή αναχώρηση των τουριστών με ειδικές πτήσεις που είχε προγραμματίσει η ρωσική εταιρεία.
Συνολικά 185 άτομα αποχώρησαν την Τετάρτη, ενώ αντίστοιχος αριθμός επιβατών ταξίδεψαν χθες Πέμπτη και αναμένεται να ταξιδέψουν σήμερα Παρασκευή, την Κυριακή και τη Δευτέρα.
Ο τουριστικός πράκτορας Γιάννης Φιλιππολίτης για ακόμη μια φορά επεσήμανε πως οι Ρώσοι επισκέπτες, οι οποίοι άλλωστε δε φέρουν καμία ευθύνη για την εξέλιξη που πήραν οι διακοπές τους, δέχτηκαν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στο νησί για το διάστημα που χρειάστηκε να μείνουν εδώ. Κάποιοι μάλιστα, ολοκλήρωσαν τις διακοπές τους στη Ζάκυνθο και οι τοπικές επιχειρήσεις επενδύουν στην επιστροφή τους και πάλι στο νησί μας, για νέα προγράμματα διακοπών τα οποία θα γίνουν μελλοντικά από άλλους τουρ οπερέιτορς της Ρωσίας.
Άλλωστε όπως επισημαίνουν οι τουριστικοί φορείς του νησιού, η ρωσική αγορά παρά την παθογένειά που υπήρξε φέτος, συνεχίζει να είναι μια από τις πιο αναπτυσσόμενες αγορές για τη χώρα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *