Ζάκυνθος

Μέσω Κατακόλου η εξυπηρέτηση των πλοίων της γραμμής

Αργά το βράδυ της Πέμπτης ο Λιμενάρχης Ζακύνθου, Νίκος Κοκάλας μας ενημέρωσε ότι τα πλοία Ionian Star και Ζάκυνθος Ι θα αποπλεύσουν για την Κυλλήνη το πρωί της Παρασκευής στις 06:00 και στις 07:30  αντίστοιχα με προορισμό το λιμάνι το Κατακόλου.

Από το Κατάκολο για Ζάκυνθο θα αποπλεύσει στις 09:30 το πρωί το πλοίο Ionian Star.

Οι ταξιδιώτες των πλοίων προς Κυλλήνη παρέμειναν τη νύχτα μέσα στα καράβια, όπου παρέμεινε και το προσωπικό των πλοίων για την εξυπηρέτηση τους, ενώ κλιμάκιο ειδικών βατραχανθρώπων αναμένεται το πρωί στην Κυλλήνη για να αρχίσει εκ νέου έρευνες για τον εντοπισμό  την νάρκη.

Θυμίζουμε ότι μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν οι ταξιδιώτες του μεσημεριανού δρομολογίου με το πλοίο που έφυγε από τη Ζάκυνθο για την Κυλλήνη καθώς η υπόθεση εντοπισμού μίας νάρκης ακύρωσε το ταξίδι και τους ανάγκασε να επιστρέψουν πάλι πίσω.

Η νάρκη, που χρονολογείται από τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο, βρέθηκε πριν από 3 ημέρες από ψαράδες κοντά στην Κυλλήνη και χθες ειδικό κλιμάκιο που θα την εξουδετέρωνε είχε την ατυχία να την χάσει όταν αυτή έπεσε στη θάλασσα.

Άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της αλλά οι κακές καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν και μέχρι αργά η νάρκη δεν είχε βρεθεί.

Τα πλοία ΙΟΝΙΑΝ ΣΤΑΡ και ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1 ανέμεναν έξω από το λιμάνι της Κυλλήνης για ώρες αλλά όταν πλέον είχε νυχτώσει και δεν υπήρχε περίπτωση να μπουν μέσα στο λιμάνι της Κυλλήνης, επέστρεψαν στη Ζάκυνθο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *