Κοινωνία

Λ. ΜΑΡΓΑΡΗ: “Πρόσωπα με νέες ιδέες, θα πρέπει να βγουν μπροστά και να συνεργαστούν με έμπειρα άτομα”

Η δικηγόρος Λουκία Μάργαρη είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Μαζί Αλλάζουμε τη Ζάκυνθο» και επικεφαλής τον Γιώργο Αρμένη για το Δήμο Ζακύνθου και καλεσμένη χθες στο ραδιόφωνο του –Ε- ανέδειξε την σημασία σε αυτές τις εκλογές να αναδειχθούν και νέα πρόσωπα.

Η ίδια προέταξε ως προτεραιότητα τα ζητήματα διαχείρισης στερεών και υγρών αποβλήτων, ενώ σχολιάζοντας ειδικά τα όσα αναφέρονται περί κατάργησης του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων σημείωσε πως θα πρέπει αυτή η προοπτική να διερευνηθεί νομικά, πριν κάποιοι δώσουν κενές περιεχομένου υποσχέσεις.

«Ο λόγος που αποφάσισα να συστρατευτώ με τον Γιώργο Αρμένη και τον συνδυασμό του είναι γιατί στο παρελθόν έχει δώσει δείγματα γραφής για την προστασία του περιβάλλοντος. Το έτος 1997 το πρόγραμμα ορθής διαχείρισης στερεών αποβλήτων και ανακύκλωσης εξασφάλισε βράβευση από τον ΟΗΕ» ανέφερε η κ. Μάργαρη, που σχολιάζοντας στην συνέχεια την «απαξίωση» που πολλές φορές υπάρχει απέναντι στην πολιτική από τους νέους, αντέτεινε πως πρόσωπα με νέες ιδέες, γνώσεις και σπουδές, θα πρέπει να βγουν μπροστά και να συνεργαστούν με έμπειρα άτομα, αλλά αυτά που διαθέτουν εντιμότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *