Κοινωνία

Λιμεναρχείο: Απαγόρευση διέλευσης πεζών και μέτρα για τα μεγάλα φορτηγά

Την περασμένη εβδομάδα δόθηκε στη δημοσιότητα η απόφαση του Λιμεναρχείου η οποία διευθετεί κυκλοφορικά θέματα επί της στρατιωτικής γέφυρας που λειτουργεί στον Αγ. Χαράλαμπο και προσδιορίζει τον τρόπο διέλευσης μεγάλων οχημάτων ενώ απαγορεύσει τη διέλευση πεζών.

Το Λιμεναρχείο αποφασίζει και ανακοινώνει τα εξής:

  1. Για το χρονικό διάστημα από 01/05/2019 έως και 30/06/2019, την διέλευση από την νέα Προσωρινή Συναρμολογούμενη Μεταλλική Στρατιωτική Γέφυρα Ποταμού Αγίου Χαραλάμπη τύπου «BAILEY» (μονής λωρίδας), των ακόλουθων οχημάτων: α) με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος (σαράντα) 40 τόνοι, β) με μέγιστο βάρος ανά άξονα (οκτώ) 8 τόνοι, γ) με επιτρεπόμενη απόσταση φορτηγού από φορτηγό (σαράντα) 40 μέτρα, με αποκλειστική κατεύθυνση από την οδό Βαρβάκη προς την οδό Κ. Λομβάρδου και με παράλληλη λειτουργία της ήδη υφιστάμενης γέφυρας προκειμένου να καλύψει ανάγκες κυκλοφοριακού φορτίου, κυρίως κατά τους θερινούς μήνες.
  2. Την απαγόρευση διέλευσης των πεζών, από την νέα Προσωρινή Συναρμολογούμενη Μεταλλική Στρατιωτική Γέφυρα Ποταμού Αγίου Χαραλάμπη τύπου «BAILEY».
  3. Η παρούσα να δημοσιευθεί – ανακοινωθεί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στον Τοπικό Ημερήσιο Τύπο.

Ο Λιμενάρχης
Αντιπλοίαρχος Λ.Σ.
Αθανάσιος ΣΙΟΥΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *