Ζάκυνθος

Ληστεία από ταξιδιωτικό γραφείο στο Τσιλιβή – Με λεία 3 χιλ. ευρώ διέφυγαν οι δύο ένοπλοι δράστες

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο ταξιδιωτικό γραφείο Tsilivi Travel στο Τσιλιβή και το περιστατικό αυτό προκαλεί ανησυχία μια που σημειώνεται μετά από ένα μεγάλο διάστημα ησυχίας από πλευράς  αντίστοιχων συμβάντων  στο νησί μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και ενώ στο ταξιδιωτικό γραφείο βρισκόταν μόνη της η υπάλληλος που εργάζεται εκεί, δύο άτομα μπήκαν μέσα στο κατάστημα και με την απειλή πιστολιού ανάγκασαν την κοπέλα να τους δώσει τα χρήματα από το ταμείο.

Οι δράστες, είχαν καλυμμένο όλο τους το σώμα, φορώντας μαύρα ρούχα αλλά και το πρόσωπά τους, καθώς φορούσαν κράνη. Πληροφορίες θέλουν να φτάνουν στο κατάστημα με μηχανάκι, με το οποίο και διέφυγαν στη συνέχεια.

Με βάση τα όσα ανακοινώθηκαν, το ποσό που πήραν οι δράστες ήταν 3.000 Ευρώ, το οποίο προερχόταν από την ανταλλαγή συναλλάγματος που γίνεται από τουρίστες στο συγκεκριμένο γραφείο.

Η Αστυνομία αναζητά τους δράστες της ληστείας, ενώ πολύτιμη βοήθεια στις αρχές παρέχει το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν στο τουριστικό γραφείο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *