Ζάκυνθος

Κριτική στο Δήμαρχο από το σύμβουλο Δ. Κακολύρη

Για συστηματική αγνόηση των θέσεων του Τοπικού Συμβουλίου της Πόλης κατηγορεί το Δήμαρχο ο σύμβουλος Διονύσης Κακολύρης ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα της μελέτης ανάπλασης της παραλιακής αλλά και στο ζήτημα της καταμέτρησης των τετραγωνικών στα κτίρια που έγινε από το Δήμο με αφορμή την τελευταία εξαγγελία για μείωση κατά 10%.

Ο κ. Κακολύρης εξέφρασε την άποψη ότι δεν αρέσουν στο Δήμαρχο οι αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου Πόλης, αν και ομόφωνες, και για το λόγο αυτό τους αγνοεί.

Ειδικά για το έργο ανάπλασης της παραλιακής λεωφόρου Κ. Λομβάρδου ο κ. Κακολύρης δήλωσε: «Η ανάπλαση της παραλιακής είναι βεβιασμένη κίνηση και έχει να κάνει με συμφέροντα. Όταν αρχίσεις να κατασκευάζεις ένα σπίτι πας από την εκσκαφή κι όχι από τα κεραμίδια. Δηλαδή πρώτα πρέπει να βρούμε χώρους στάθμευσης και μετά θα δούμε την ανάπλαση της παραλιακής. Θέλουμε την ανάπλαση αλλά με όρους και μπορεί να έλθει μια επιστημονική ομάδα που θα καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση» είπε ο κ. Κακολύρης και συμπλήρωσε ότι «υπάρχει υποβάθμιση των άλλων περιοχών με την ανάπλαση σε ένα τμήμα της παραλίας. Επίσης πρέπει να δούμε τι θα γίνει στη στήλη των Πεσόντων που έχουμε πολλά τουριστικά λεωφορεία και πως θα τα διοχετεύσουμε στις τουριστικές περιοχές. Ο μελετητής μου είπε ότι τα λεωφορεία έχουν κατεύθυνση τέτοια που θα πάνε από το γύρο του Κρυονερίου, αλλά τα περισσότερα πηγαίνουν προς Λαγανά και Βασιλικό».

Το Τοπικό Συμβούλιο της Πόλης απέρριψε τη μελέτη του Δήμου για την ανάπλαση της παραλιακής και ζητάμε να έλθει επιστημονικό δυναμικό να κάνει μια ολοκληρωμένη δουλειά, είπε ο κ. Κακολύρης. «Αγνοείται συστηματικά το μεγαλύτερο Τοπικό Συμβούλιο που είναι της Πόλης. Αυτό δείχνει ότι δεν αρέσουν στο Δήμαρχο οι αποφάσεις που λαμβάνει το Τοπικό Συμβούλιο και ενεργεί αυτόβουλα και λαμβάνει μόνος του αποφάσεις. Ο Δήμαρχος μας αγνοεί παντελώς παρότι οι αποφάσεις μας είναι ομόφωνες» σημειωτέο κ. Κακολύρης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *