Ζάκυνθος

Κλοπές σε σπίτια σε Μουζάκι, Καλαμάκι, Παντοκράτορα, Λαγκαδάκια

Συνεχείς κλοπές καταγράφονται το τελευταίο διάστημα σε σπίτια σε χωριά του νησιού και οι δράστες έχουν βάλει στόχο τα κοσμήματα που υπάρχουν μέσα σε αυτά.  Οι τελευταίες κλοπές έχουν γίνει σε Μουζάκι, Καλαμάκι, Λαγκαδάκια και Παντοκράτορα και από όλα σχεδόν τα σπίτια  οι κλέφτες έφυγαν με κοσμήματα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, το τελευταίο συμβάν σημειώθηκε το διάστημα από το Σάββατο 21 Ιουλίου μέχρι και τη Δευτέρα 23 Ιουλίου, την ώρα που οι ένοικοι απουσίαζαν. Οι δράστες ή ο δράστης μπήκαν μέσα στο σπίτι από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και έκλεψαν κοσμήματα αλλά και το χρηματικό ποσό των 1.000 Ευρώ.

Οι άλλες κλοπές και διαρρήξεις έγιναν γνωστές από τους ίδιους τους παθόντες και συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες και εβδομάδες.

Πριν από 3 ημέρες έγινε διάρρηξη σε σπίτι στα Λαγκαδάκια. Εκεί οι δράστες μπήκαν στο σπίτι αφού πρώτα έσπασαν παράθυρο και πήραν όλα τα κοσμήματα της ιδιοκτήτριας.

Πριν από 20 ημέρες έγινε διάρρηξη μέρα-μεσημέρι σε σπίτι στο Καλαμάκι και σε αυτή την περίπτωση οι δράστες πήραν κοσμήματα της οικογένειας.

Ένα ακόμα συμβάν έγινε πριν από μερικές εβδομάδες στον Παντοκράτορα. Ο ιδιοκτήτης απουσίαζε γιατί εργαζόταν σε ξενοδοχείο στο Λαγανά και οι δράστες που προφανώς γνώριζαν το ωράριό του μπήκαν στο σπίτι και πήραν κοσμήματα.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *