Κοινωνία

Κλειστή η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για τα δάνεια – Εγκρίθηκε το ποσό για τις εκλογικές δαπάνες

Οι πόρτες έκλεισαν για τους δημοσιογράφους στη προχθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την ώρα που έγινε συζήτηση για τα τραπεζικά δάνεια.

Αν και στην αρχή της συνεδρίασης δεν προέκυψε θέμα καθώς η ημερήσια διάταξη είχε δύο τυπικά θέματα για λήψη απόφασης, δεν συνέβη το ίδιο λίγο αργότερα που έγινε συζήτηση για τα δάνεια.

Αρχικά εγκρίθηκε ο ανακεφαλαιωτικός πίνακας εργασιών για το γήπεδο των Βολιμών και στη συνέχεια εγκρίθηκε ποσό 2.000 ευρώ για τις μικροδαπάνες των εκλογών.

Στη συνέχεια και καθώς επρόκειτο να γίνει συζήτηση για τα δάνεια ζητήθηκε να αποχωρήσουν τα μέσα ενημέρωσης.

Εκείνο που δεν αντιλαμβανόμαστε (πέρα από την αντιδημοκρατική ενέργεια των Δημοτικών συμβούλων) είναι τι είχαν να κρύψουν για την υπόθεση που ταλανίζει το Δήμο από το 2007 και ακόμα οι αιρετοί δεν κατάφεραν να πάρουν μια ολοκληρωμένη απόφαση και να την υποστηρίξουν έτσι όπως πρέπει ….

Δεν φτάνει που η συμπεριφορά των αιρετών όλα αυτά τα χρόνια δείχνει αδράνεια και έλλειψη πρωτοβουλιών, τώρα θέλουν να συζητούν πίσω από κλειστές πόρτες για κάτι που όφειλαν απέναντι στο ζακυνθινό λαό να είχαν αντιμετωπίσει με σθένος από την πρώτη στιγμή.

Με αφορμή τη στάση του Δήμου που ως γνωστόν έχασε μία από τις δίκες επειδή δεν όρισε δικηγόρο για να παρουσιαστεί και να προσβάλει απόφαση σε δεύτερο βαθμό, αναμένεται τουλάχιστον μία επίσημη ανακοίνωση για τις «κρυφές» αποφάσεις.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *