Ζάκυνθος

Καλά αποτελέσματα και για τους υποψηφίους του νησιού!

Χαρά, ικανοποίηση αλλά και απογοήτευση σε ορισμένες περιπτώσεις, ήταν τα συναισθήματα και των μαθητών στα σχολεία της Ζακύνθου που το πρωί της περασμένης Παρασκευής επισκέφτηκαν τα Λύκεια του νησιού για να μάθουν τα αποτελέσματα της βαθμολογίας που πήραν στα μαθήματα των πανελλαδικών εξετάσεων!

Το Υπουργείο Παιδείας κοινοποίησε τα αποτελέσματα στις κατά τόπους Δευτεροβάθμιες Διευθύνσεις και ακολούθησε αποστολή των στοιχείων σε όλα τα Λύκεια του νησιού.

Να σημειωθεί πως οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων στα ΕΠΑΛ Α’ θα ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ενώ τα ειδικά μαθήματα θα ανακοινωθούν αρχές Ιουλίου.

Οι μαθητές πάντως έχουν μια πρώτη εικόνα για το αν μπορούν να πετύχουν τις σχολές τις επιλογής τους και αν τα αποτελέσματα των γραπτών τους ήταν τα αναμενόμενα, ωστόσο τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί, μέχρι να ανακοινωθούν και οι βάσεις.

Ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιάννης Κοπανάς, έκανε λόγο για πολύ καλά αποτελέσματα και στη Ζάκυνθο και προέτρεψε τους μαθητές να συμβουλευτούν τους καθηγητές τους αλλά και το Κέντρο Συμβουλευτικής της Δευτεροβάθμιας για την σωστή συμπλήρωση των Μηχανογραφικών τους Δελτίων που θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *