Ζάκυνθος

Κίνηση Ενεργών Πολιτών: Να σταματήσουν τα έργα στην ακτή του ΕΟΤ

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών συνεχίζοντας τις κοινωνικές παρεμβάσεις της για μια Ζάκυνθο της Δικαιοσύνης και της Ισονομίας, ζητά:

1ον: Να σταματήσουν από πλευράς Δημοτικής Αρχής τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΡΓΑ που εκτελούνται στην περιοχή της παιδικής χαράς στην Αγία Τριάδα.

Χωρίς να έχει προηγηθεί συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Χωρίς έγκριση μελέτης από την Οικονομική Επιτροπή.

Χωρίς άδεια από καμιά αρχή για την κατασκευή.

«Παραβιάζοντας κατάφορα την γραμμή αιγιαλιού» και 4ου γηπέδου τένις κόβοντας δέντρα και αλλοιώνοντας το τοπίο της περιοχής.

2ον: Με δεδομένο ότι τα υφιστάμενα τρία γήπεδα τένις της περιοχής παραχωρήθηκαν με υποτυπώδες μίσθωμα (1.000 ευρώ το χρόνο συνολικά) από τη Δημοτική Αρχή στο Σωματείο του τένις και το ηλεκτρικό ρεύμα, το νερό και η χρήση του δικτύου αποχέτευσης του ανωτέρω γηπέδων πληρώνονται από το υστέρημα των πολιτών και όχι από τα μέλη του Σωματείου.

Τα μαθήματα τένις για τους πολίτες και κυρίως για τη νεολαία πρέπει να είναι δωρεάν.

Είναι απαράδεκτο κάθε αθλούμενος να πληρώνει 6, 8 και 10 ευρώ την ώρα για κάθε μάθημα τένις ενώ ταυτόχρονα η συντήρηση και λειτουργία του χώρου βαραίνει εν μέσω οικονομικής κρίσης και ανεργίας τους Ζακυνθινούς πολίτες. Ο αθλητισμός δεν πρέπει να είναι μόνο για τους προνομιούχους αλλά για όλους τους Ζακυνθινούς πολίτες.

3ον: Τέλος, θεωρούμε απαράδεκτη την συρρίκνωση της μόνης λειτουργικής παιδικής χαράς της Αγίας Τριάδας, καθώς οι παιδότοποι του Δήμου Ζακύνθου και οι ελεύθεροι χώροι είναι εγκαταλελειμμένοι έως ανύπαρκτοι.

Ακολουθούν οι υπογραφές

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Μαρίνος Παναγιώτης

Μολοντός Τσιριγώτης Κώστας

Μακρής Διονύσιος

Γκούσκος Σπυρίδων

Λευτάκης Διονύσης

Γκαβός Ευστάθιος

Γκούσκος Κ. Αντώνης

Γουάστωρ Διονύσιος

Καραϊσκος Θανάσης

Ποταμίτης Άκης

Χαϊκάλη Μαρία

Αγαλιανός Σπύρος

Κλαυδιανός Γιάννης

Στραβοπόδης Διονύσιος

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *