Ζάκυνθος

Ιστορική άνοδος στη Β’ Εθνική για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος!

Την πρώτη άνοδο του στα επαγγελματικά «σαλόνια» της Β’ Εθνικής, πανηγυρίζει από το μεσημέρι η μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα του νησιού μας ο ΑΠΣ Ζάκυνθος, που μαζί με Πανηλειακό, Βατανιακό και Α.Ο Γλυφάδας (πιθανότατα) δικαιώθηκαν απόλυτα στην έφεση την οποία άσκησαν κατά της πρωτόδικης απόφασης της ΕΠΑΕ που είχε απορρίψει την συμπλήρωση των δύο ομίλων της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, από τις αντίστοιχες της Γ’ Εθνικής, με αποτέλεσμα οι Κυανοκίτρινοι να δικαιωθούν πανηγυρικά και να ανοίγουν ξεκάθαρα πλέον την «πόρτα» του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ένα όνειρο μιας ολόκληρης ζωής, έγινε πλέον πραγματικότητα! Οι στιγμές είναι ιστορικές, με την ομάδα μας να ανοίγει πλέον «πανιά» για πολύ μεγάλα πράγματα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ αναφέρει:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

1.Με την υπ΄ αριθμ. 98/31-7-2013 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του εκκαλούντος (ΤΑΠ Βατανιακός). Ακυρώνει την υπ’ αριθμ. 2/26.7.2013 απόφαση του Δ.Σ της ΕΝΩΣΗΣ  Β΄-Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ. Διατάσσει την εφαρμογή της από 22.2.2013 απόφασης του Δ.Σ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας περί συμμετοχής εικοσιοκτώ (28) ομάδων στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας της περιόδου 2013-2014 και την συμπλήρωση των υπολειπομένων ομάδων μέχρι του αριθμού των εικοσιοκτώ (28) με εφαρμογή των άρθρων 4 παρ. 2, 7 παρ. 3 περ. α΄και 27 παρ. 4 περ. β΄του ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων.

2.Με την υπ΄ αριθμ. 99/31-7-2013 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του εκκαλούντος (ΤΑΠ Πανηλειακός ΑΟ). Ακυρώνει την υπ’ αριθμ. 2/26.7.2013 απόφαση του Δ.Σ της ΕΝΩΣΗΣ  Β΄-Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ. Διατάσσει την εφαρμογή της από 22.2.2013 απόφασης του Δ.Σ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας περί συμμετοχής εικοσιοκτώ (28) ομάδων στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας της περιόδου 2013-2014 και την συμπλήρωση των υπολειπομένων ομάδων μέχρι του αριθμού των εικοσιοκτώ (28) με εφαρμογή των άρθρων 4 παρ. 2, 7 παρ. 3 περ. α΄και 27 παρ. 4 περ. β΄του ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων.».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *