Ζάκυνθος

Θετικό κλίμα στην πρώτη επίσκεψη της νεοεκλεγείσας Περιφερειάρχη στην Π.Ε. Ζακύνθου

Ζητήθηκε απολογιστικό υπόμνημα από τις Υπηρεσίες

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσκεψη της νέας Περιφερειάρχη Ρόδης Κράτσα Τσαγκαροπούλου στο  κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, κατά τη διάρκεια της οποίας συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Νιοτόπουλου αλλά και τους υπαλλήλους των υπηρεσιών που στεγάζονται στο Διοικητήριο.

Την κ. Κράτσα συνόδευαν οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού της, Γιώργος Στασινόπουλος, Κωνσταντίνος Καποδίστριας και Κατερίνα Μοθωναίου, ενώ εκτός από τον κ. Νιοτόπουλο, τους εκπροσώπους της νέας περιφερειακής αρχής «υποδέχτηκε» και ο περιφερειακός σύμβουλος και νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Θ. Καμπίτσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως για το «καλωσόρισμα» ο κ. Νιοτόπουλος δώρισε στην κ. Κράτσα ένα συμβολικό αντικείμενο: μια πλάκα σπιτιού από την προσεισμική Ζάκυνθο στην περιοχή του Κρυονερίου. Η κ. Κράτσα δέχτηκε με χαρά την χειρονομία, σημειώνοντας πως έχει συμβολικό χαρακτήρα μια που συνδέει το σήμερα με το παρελθόν του νησιού και αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν και από την απερχόμενη διοίκηση της ΠΙΝ να ενισχυθούν δράσεις πολιτισμού και ιστορικής μνήμης. Μετά την συνάντηση ακολούθησε μια επίσκεψη στις υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της οποίας υποβλήθηκε το αίτημα  σε όλες τις διευθύνσεις να ετοιμάσουν απολογιστικό υπόμνημα προκειμένου να υπάρχει μια πλήρης εικόνα για το έργο που έχει γίνει και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πριν την επίσκεψη της στην Περιφέρεια, η κ. Κράτσα μαζί με μέλη του συνδυασμού της αλλά και συνεργάτες της επισκέφτηκε  τον  Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου, για να προσκυνήσει τον πολιούχο του νησιού.  Εκεί την υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Ζακύνθου Διονύσιος, ενώ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο ναό  τελέστηκε Δέηση ενώπιον του Ιερού Σκηνώματος.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *