Ζάκυνθος

Θα μάθω επιτέλους γιατί δεν λειτουργεί το κλειστό γυμναστήριο στο Στάδιο

Το βλέμμα στραμμένο στις σημαντικές αθλητικές υποδομές που στερείται το νησί μας έχει ο ορισμένος στη θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού πλέον Σταύρος Κοντονής και στις πρώτες δηλώσεις που παραχώρησε στον -Ε- μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, έκανε ειδική αναφορά στην υπόθεση του Κλειστού Γηπέδου μπάσκετ.
Η ιστορία γύρω από το συγκεκριμένο έργο μετρά ήδη πάρα πολλά χρόνια δεδομένου ότι οι υφιστάμενες εγκαταστάσεις του Εθνικού Σταδίου έχουν κριθεί ακατάλληλες από τους σεισμούς του 2006 και παρά το γεγονός ότι είχε εξασφαλιστεί κονδύλι για την κατεδάφισή του κτηρίου, ουδείς γνωρίζει τι απέγιναν τα χρήματα αυτά αλλά και το που βρίσκεται σήμερα αυτή η υπόθεση.
Θυμίζουμε πως σε πρόσφατες δηλώσεις του για το θέμα ο Δήμαρχος Παύλος Κολοκοτσάς είχε κάνει λόγο για την ανάγκη κατεδάφισης του Κλειστού, το οποίο επανελέχθηκε πρόσφατα από κλιμάκιο μηχανικών του Πολυτεχνείου.

Οι πρώτες δηλώσεις

Στις πρώτες του δηλώσεις στο ραδιόφωνο του -Ε- ο κ. Κοντονής δεν έκρυψε την έντονη συγκίνηση του, επαναλαμβάνοντας πως η επιλογή του ήταν ιδιαίτερα τιμητική τόσο για τον ίδιο, όσο και για το νησί μας.
«Υπάρχει βαθιά ικανοποίηση, συγκίνηση και τιμή που έγινε  προς το πρόσωπό μου από τον Πρωθυπουργό, που μου εμπιστεύτηκε έναν δύσκολο τομέα που αφορά όλους τους Έλληνες και ένα δύσκολο πεδίο όπως έχει καταντήσει να είναι ο αθλητισμός. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας» σημείωσε ο κ. Κοντονής και συμπλήρωσε.
 «Η τιμή προς το πρόσωπό μου, αντανακλάται και στον τόπο μας και πιστεύω πως από αυτή τη θέση θα κάνω το καλύτερο δυνατό και για τον τόπο μου και για την πατρίδα μου. Ξέρω τα προβλήματα, θα τα αντιμετωπίσουμε με συλλογικότητα, με συναίνεση αλλά και αποφασιστικότητα. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε έκνομες καταστάσεις και καταστάσεις που προσβάλουν το περί δικαίου αίσθημα, τους δημοκρατικούς θεσμούς αλλά και την κοινή λογική»

Έρευνα για το Κλειστό

Αναφερόμενος στις αθλητικές υποδομές του νησιού, ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού αποκάλυψε μιλώντας στον -Ε- ότι όταν τον κάλεσε ο Πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου για να του ανακοινώσει τη θέση που αναλαμβάνει, η σκέψη του πήγε μοιραία στην υπόθεση του Κλειστού!
«Σκέφτηκα πως επιτέλους θα μου λυθεί η απορία για το τι γίνεται με το κλειστό γήπεδο μπάσκετ. Ως Βουλευτής προσπαθούσα να μάθω αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα θα μάθω την αλήθεια και θα την μάθουν και οι ζακυνθινοί. Θα μάθουμε τι έχει γίνει με αυτή την μαύρη τρύπα και αν διαπιστωθεί το παραμικρό σε ότι αφορά τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, μαύρο φίδι που τους έφαγε» τόνισε.

Της Μαριλένας Παπαδάτου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *