Ζάκυνθος

Θέμα με την κατασκευή και Γηπέδου τένις σε παιδική χαρά εγείρει ο Δ. Βαρυπάτης

Θέμα για τις παρεμβάσεις που γίνονται από το Δήμο στην περιοχή του Κρυονερίου, έθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύσης Βαρυπάτης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής.

Ο κ. Βαρυπάτης, ζήτησε από το Δήμαρχο και Πρόεδρο της Επιτροπής Στέλιο Μποζίκη πληροφορίες για τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη και αν αυτές αφορούν την κατασκευή νέου γηπέδου αντισφαίρισης, που θα δημιουργηθεί δίπλα σε αυτά που ήδη λειτουργούν και ως γνωστόν έχουν παραχωρηθεί μέσω σύμβασης στον Ζακυνθινό Όμιλο Αντισφαίρισης. Να σημειωθεί πως προκειμένου να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο, πραγματοποιούνται εργασίες για την μετακίνηση της Παιδικής Χαράς που λειτουργεί στο Κρυονέρι.

Ο Δήμαρχος, απάντησε στον κ. Βαρυπάτη πως θα κατασκευαστεί ένα νέο γήπεδο που δεν προβλέπεται να παραχωρηθεί στον όμιλο αντισφαίρισης και σκοπός είναι να υπάρχουν εγκαταστάσεις για να φιλοξενήσουν πανελλαδικό τουρνουά, το οποίο θα  φιλοξενήσει ο Δήμος. Ο ίδιος ανέφερε πως για τις παρεμβάσεις αυτές έχουν ήδη ληφθεί αποφάσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο κ. Βαρυπάτης, σε εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε. μετά την λήξη της συνεδρίασης, ανέφερε πως θα ερευνήσει περαιτέρω το θέμα και αν χρειαστεί θα επανέλθει, καθώς η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου μπορεί να ελήφθη σε μια από τις συνεδριάσεις που απουσίαζε.

«Δεν ξέρω αν  υπάρχει απόφαση ή κονδύλι για τη μεταφορά της παιδικής χαράς. Ξέρω όμως ότι είχαμε τρία γήπεδα, τα οποία παραχωρήσαμε διότι δεν μπορούσαμε να τα συντηρούμε. Αυτό μπορούμε να το συντηρούμε; Ή θα το παραχωρήσουμε και αυτό;» αναρωτήθηκε ο κ. Βαρυπάτης, τονίζοντας πως προφανώς τα υφιστάμενα γήπεδα, που διαχειρίζεται ο ΖαΟΑ, δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των Ζακυνθινών.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι οι παρεμβάσεις γίνονται εν΄ όψει διοργάνωσης που αναλαμβάνει ο Δήμος , ο κ. Βαρυπάτης ανέφερε πως δέχτηκε παράπονα από πολίτες και περιοίκους και συμπλήρωσε πως θα μπορούσε να βρεθεί ένας άλλος χώρος, χωρίς να μπουν κάγκελα στην περιοχή.

«Βρέθηκα αδιάβαστος διότι νόμιζα πως γίνονται παρεμβάσεις στην Παιδική Χαρά. Θα διερευνήσω την απόφαση, τους κωδικούς που εγγράφηκαν τα ποσά και με ποια διαδικασία έγιναν οι εργασίες» ανέφερε ο κ. Βαρυπάτης, συμπληρώνοντας πως η παρέμβαση αυτή δεν έχει σχέση με την ανάπλαση της περιοχής του ΕΟΤ, που πρόσφατα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο δεδομένου ότι υπάρχουν συμβάσεις παραχώρησης για τα επόμενα χρόνια.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *