Ζάκυνθος

Θέλουμε υγιή ανταγωνισμό προς όφελος του επιβατικού κοινού

Στην άφιξη του πλοίου Fior Di Levante το Σάββατο το απόγευμα στις 5.15 μμ, στο λιμάνι της Ζακύνθου αναφέρθηκε ο Αντιδήμαρχος Ζακυνθίων Γιάννης Στάθης, κάνοντας λόγο για μια σημαντική εξέλιξη στην ακτοπλοΐα του νησιού και την ανάγκη ενός υγιούς ανταγωνισμού ανάμεσα στις εταιρείες, η οποία θα μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα για το επιβατικό κοινό.

Ο ίδιος αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια στο νέο πλοίο
«Ο κόσμος έχει ακούσει πολλά και έφτασε η ώρα να μην πούμε λόγια, αλλά να διαπιστώσουν οι ίδιοι οι κάτοικοι του νησιού την ποιότητα του πλοίου. Κατά τη γνώμη μου, λόγω της γενικότερης επιχειρηματικής δραστηριότητας του Γιώργου Θεοδόση, θα υπάρξει διαφήμιση και πανελλαδική προβολή όχι μόνο για το πλοίο, αλλά για όλο το νησί και τις επιχειρήσεις που λειτουργούν στη Ζάκυνθο. Αυτό που είναι σημαντικό και πρέπει να εκτιμηθεί, είναι πως άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο πλοίο αλλά και στο πρακτορείο» δήλωσε ο κ. Στάθης, συμπληρώνοντας πως το πλοίο θα μπορούσε να δραστηριοποιηθεί σε μια άλλη γραμμή, με μεγαλύτερο κέρδος.

«Θέλω να τονίσω πως και οι εταιρείες που ήδη δραστηριοποιούνται στο νησί έχουν προσφέρει και σίγουρα όλοι έχουν κερδίσει. Σαν πρώην Λιμενάρχης, είχα μια άριστη σχέση και συνεργασία και αυτό πρέπει να το επισημάνω και να τους ευχαριστήσω δημόσια» ανέφερε και σε ότι αφορά την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί πριν από περίπου ένα χρόνο με τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σχολίασε:
«Αυτό που είχε συμβεί πέρυσι δεν ήταν σε καμία περίπτωση σωστό. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει εισιτήριο στα 5 ευρώ και αυτό δεν είναι καλό ούτε για τις ίδιες τις εταιρείες αλλά ούτε και για το επιβατικό κοινό, αφού αν αυτό το καθεστώς είχε διατηρηθεί, υπήρχε ο κίνδυνος εταιρείες ακόμη και  να κλείσουν ή να φύγουν από τη Ζάκυνθο! Η τιμή πρέπει να είναι προσιτή για τον κόσμο και βιώσιμη για τις επιχειρήσεις»

Ο κ. Στάθης σημείωσε πως η τιμολογιακή πολιτική θα καθοριστεί από την ίδια την εταιρεία αλλά σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες που θα έχει στη διάθεσή του το κόστος του εισιτηρίου θα είναι στα ίδια επίπεδα με τις τιμές της αγοράς.
«Όλοι θα ταξιδέψουν και θα κρίνουν» κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *