Ζάκυνθος

Η χρυσή εποχή με τα περίπτερα

Μια σωστή παρέμβαση έγινε προχθές το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον κ. Ανδρέα Ξένο ο οποίος στη συζήτηση για την κατάργηση θέσεων περιπτέρων που έχουν κλείσει, στιγμάτισε τα αρνητικά του χθες με τον πιο ανάγλυφο τρόπο.

Δηλαδή ο κ. Ξένος είπε ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές ότι πέρασε πια η χρυσή εποχή που οι Δήμαρχοι έκαναν πολιτική με τις άδειες και καθώς τώρα τα περίπτερα δεν δουλεύουν λόγω της κρίσης. οι ιδιοκτήτες τους τα εγκαταλείπουν.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας στην ουσία κατακεραύνωσε τις πολιτικές που ακολουθούσαν μέχρι πρόσφατα οι Δήμαρχοι της Ζακύνθου, δηλαδή της εξυπηρέτησης μικροσυμφερόντων με αντάλλαγμα την ψήφο στις εκλογές, που είχε ακολουθηθεί κατά κόρον στο νησί μας (ιδίως στην πόλη) και γι’ αυτό είχαν ξεφυτρώσει περίπτερα στα πιο απίθανα μέρη!

Οι κύριοι Δήμαρχοι αδιαφορώντας για τα πάντα επέτρεπαν στους περιπτεριούχους να τα μετατρέπουν σε μίνι μάρκετ με άφθονο πλαστικό και επιπλέον εγκαταστάσεις που προσέβαλαν την αισθητική μας χωρίς να φροντίσουν να έχουμε καλαίσθητες κατασκευές βάζοντας τους σχετικούς κανόνες.

Τώρα μας έμειναν τα κουφάρια αυτών των περιπτέρων και καλείται ο Δήμος να τα απομακρύνει…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *