Ζάκυνθος

Η συμμετοχή της Ζακύνθου στην έκθεση Filoxenia

Η μακροβιότερη έκθεση τουρισμού στην Ελλάδα, η Philoxenia «τριαντάρισε». Περισσότεροι από 100 ξένοι προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες βρίσκονται στη φετινή, 30ή διοργάνωση, ως εκπρόσωποι μεγάλων tour operators και τουριστικών φορέων, ενώ θα πραγματοποιηθούν πάνω από 1.000 προγραμματισμένα ραντεβού μεταξύ hosted buyers και εκθετών.
Στην έκθεση συμμετέχουν εκπρόσωποι του Δήμου και των ξενοδόχων της Ζακύνθου.

Η έκθεση  που εγκαινίασε χθες το βράδυ η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης»,  θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 16 Νοεμβρίου.

Μετά τις τρεις τελευταίες διοργανώσεις, που ήταν αρκετά «φτωχές», φέτος εκπροσωπείται σχεδόν το σύνολο των περιφερειών της χώρας (καθώς επανεμφανίστηκαν στην έκθεση, έπειτα από πολλά χρόνια, οι περιφέρειες Αττικής και Κρήτης). Από το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων ξεχωρίζει το συνέδριο «Destination Thessaloniki» σχετικά με την προοπτική της πόλης της Θεσσαλονίκης ως προορισμού για διεθνείς διοργανώσεις συνεδριακού, εκθεσιακού, επιστημονικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.

Στη φωτογραφα η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη με την κα Χριστίνα Τετράδη και τον κ. Γιάννη Λουκίσσα, στην διάρκεια της βραδυνής δεξίωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *