Ζάκυνθος Πολιτισμός

Η πρώτη άτυπη συναυλία της Φιλαρμονικής στο νέο Θέατρο!

Μια πολύ όμορφη συνάντηση έγινε χθες το απόγευμα στο χώρο του νέου Δημοτικού Θεάτρου και την πρωτοβουλία πήρε ο Δήμαρχος ο οποίος με αυτή την κίνηση ήθελε να δείξει το μόνιμο ενδιαφέρον του για την παράδοση παραλαβή και λειτουργία αυτού του έργου.

Στο χώρο βρέθηκαν εκτός από τον κ. Ν. Αρετάκη, εκλεγμένοι στην αυτοδιοίκηση, Δημοτικοί Σύμβουλοι και στενοί συνεργάτες του και εξέτασαν έναν προς έναν τους χώρους που πρέπει να λειτουργήσουν σύντομα.

Ο Δήμαρχος, που είναι μηχανικός, μαζί με το τεχνικό του επιτελείο υπερέβαλε εαυτόν για να κλείσει ένα μικρό κενό που υπήρχε στην εργολαβία και τώρα είναι ήσυχος πως δεν θα προκύψουν προβλήματα με τη χρηματοδότηση και το κλείσιμο του έργου από πλευράς Διαχειριστικής Αρχής και Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η επίσκεψη είχε εορταστικό χαρακτήρα καθώς όσοι βρέθηκαν στο Θέατρο αντάλλαξαν ευχές για τις ημέρες και είδαν τι μπορεί να γίνει σε αυτούς τους χώρους για μια μουσική υποδοχή του νέου έτους.

Ελπίδα όλων μας είναι το 2020 -2021 να δοθεί εκεί η εορταστική συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου μας και οι Ζακυνθινοί να κατακλύσουν την αίθουσα για να χειροκροτήσουν και να γιορτάσουν την πραγμάτωση του ονείρου.

ERMISNEWSROOM/ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΞΕΝΟΦΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *