Κοινωνία

Η νέα Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ιονίων νήσων

Εξελέγη η Κατερίνα Μοθωναίου από τη Ζάκυνθο ως τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής

Κατά τη διάρκεια της προχθεσινής, πρώτης ειδικής συνεδρίασης του νέου Περιφερειακού συμβουλίου εκλέχθηκαν και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής της ΠΙΝ.

Τακτικά μέλη εξελέγησαν οι Γιάννης Αρμενιάκος και Κατερίνα Μοθωναίου από την παράταξη της Ρόδης Κράτσα, ο Θόδωρος Χαλικιάς από αυτήν του Θόδωρου Γαλιατσάτου, ο Νίκος Μηλιώτης του συνδυασμού του Σπ. Σπύρου, ο Νίκος Γκισγκίνης της Λαϊκής Συσπείρωσης και ο Παναγιώτης Ποζίδης από την Επτανησιακή Πρωτοβουλία.

Όσον αφορά τα αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής, από την παράταξη “Ιόνιο Δυνατά” είναι οι Κώστας Ζορμπάς και Μανώλης Ορφανουδάκης, από την “ΑΝΑΣΑ¨ο Διονύσης Μπάστας, από την “Ιόνιο Συμμαχία” ο Χρήστος Σκούρτης μετά από κλήρωση, ο Διονύσης Κεφαλληνός της “ΛΑΣΥ” και ο Γιάννης Ροντογιάννης από την “Επτανησιακή Πρωτοβουλία”.

Πηγή φωτογραφίας:
https://www.corfupress.com/cp/2019/09/%CE%BF-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *