Ζάκυνθος

Η νέα δυσφήμιση του Λαγανά διεθνώς και η αστυνόμευση της περιοχής!

Κατά τη χθεσινή συνέντευξη του κ. Ακτύπη στο ραδιόφωνο του -Ε- διατυπώθηκε η ερώτηση αν υπήρξε συζήτηση με τον υφυπουργό τουρισμού για την αυτοκτονία νεαρής τουρίστριας στην Αγγλία μετά από βιασμό στη Ζάκυνθο.

Ο Βουλευτής Ζακύνθου απάντησε πως κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον κ. Κόνσολα δεν έγινε συζήτηση για τα ειδικά προβλήματα που αφορούν την περιοχή του Λαγανά τα οποία αναδείχθηκαν για ακόμη μια φορά με αφορμή τα δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας Τhe Sun.

Ωστόσο, όπως ανέφερε μια μέρα νωρίτερα είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ελ. Οικονόμου και τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και έγινε αναφορά ειδικά στα θέματα αστυνόμευσης.

«Το θέμα του Λαγανά μας απασχολεί έντονα ενώ στην συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αλλά και με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ θέσαμε το ζήτημα της ασφάλειας του νησιού και την ανάγκη λήψης μέτρων. Υπάρχουν καθημερινές κλοπές και αυτό δείχνει πως υπάρχουν οργανωμένες ομάδες. Θεωρώ πως θα ληφθεί μέριμνα και θα γίνει επεξεργασία συγκεκριμένων σχεδίων για την αστυνόμευση» σημείωσε ο Βουλευτής, συμπληρώνοντας πως υπάρχει σχεδιασμός και για εντατικοποίηση των ελέγχων και από τις τοπικές υπηρεσίες.

*Πηγή φωτογραφίας:
https://vvipeventszante.com/zante-nightlife/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *