Ζάκυνθος

Η λογοδοσία της δημοτική αρχής έναρξη προεκλογικού αγώνα του Δημάρχου

Την έναρξη του προεκλογικού αγώνα για την επόμενη δημοτική περίοδο ανήγγειλε επί της ουσίας ο Δήμαρχος στην διάρκεια του χθεσινού απολογισμού που έκανε στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαρακηνάδο για να εκθέσει τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής στη θητεία του.

«Θα διεκδικήσουμε και πάλι τις εκλογές του 2014» ανέφερε ο κ. Μποζίκης κλείνοντας την ομιλία του η οποία ξεκίνησε λέγοντας ότι όταν ανέλαβε ο συνδυασμός του είχε να πάλεψε ενάντια στη διαφθορά και τα σκάνδαλα αλλά και τα άδεια ταμεία που παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε  “ιστορικό γεγονός” για τα χρονικά της αυτοδιοίκησης τον απολογισμό του και είπε ότι ο Δήμος είναι ζωντανός και αξιοπρεπής σε όλους τομείς.
«Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα, παρά τα όποια λάθη και τις αδυναμίες μας. Κατά την περίοδο άσκησης των καθηκόντων μας η χώρα και το νησί μας ζουν μια πρωτόγνωρη κρίση η έκταση και το βάθος της οποίας θίγουν την οργάνωση της κοινωνίας και της πολιτείας» είπε ο Δήμαρχος.

Της ομιλίας του κ. Μποζίκη προηγήθηκε μια παρουσίαση έργων που δημοπρατήθηκαν ή βρίσκονται σε φάση δημοπράτησης που έγινε από τον ειδικό σύμβουλο Διονύση Μήλεση.

Οι επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης πήραν το λόγο στη συνέχεια με πρώτο τον Αντώνη Αντίοχο που είπε ότι ήταν ελάχιστα τα πεπραγμένα του Δημάρχου ο οποίος έμεινε στα ΘΑ. Για την παρουσία κόσμου στην αίθουσα είπε ότι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία οι υπάλληλοι του Δήμου και χαρακτήρισε προεκλογική τη συγκέντρωση.

Ο Διονύσης Κομιώτης στην ομιλία του είπε ότι δεν θα κάνει κριτική και χαρακτήρισε τον “Καλλικράτη” ταφόπλακα της αυτοδιοίκησης.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στα δεινά που περνά ο λαός και οι εργαζόμενοι, είπε ότι στόχος του “Καλλικράτη” ήταν η αφαίμαξη της αυτοδιοίκησης και κάλεσε το Δήμαρχο να μην αυτοχαρακτηρίζεται ακομμάτιστος υπενθυμίζοντάς του ότι ήταν ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές που έγιναν στην Κεντρική Ένωση Δήμων.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *