Ελλάδα

“Η Ελλάδα θα τα καταφέρει” δήλωσε από τα Ιωάννινα ο Αντώνης Σαμαράς

«Οι εκλογές αυτές είναι η αρχή για να ξανακερδίσουμε το μέλλον. Με ανάπτυξη, με δικαιοσύνη και με ασφάλεια για τον κάθε πολίτη. Χρησιμοποιώντας τους πιο άξιους Έλληνες. Αυτό είναι το μήνυμα ελπίδας, που ήρθαμε να δώσουμε σήμερα στην Ήπειρο» δήλωσε από τα Ιωάννινα ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

Αναφερόμενος στην Γαλακτοκομική Σχολή Κατσικάς που επισκέφθηκε, κατά την ολιγόωρη παραμονή του στην ηπειρωτική πρωτεύουσα, πριν κατευθυνθεί στην Άρτα, ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι είναι μια σχολή «που δείχνει τον πλούτο της χώρας, που μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε όπως πρέπει. Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας».
«Η Ελλάδα θα τα καταφέρει» επεσήμανε ο κ. Σαμαράς σε σύντομη ομιλία του επισημαίνοντας επίσης: «Έχουμε τεράστιο ορυκτό πλούτο αλλά δεν έχουμε ούτε ένα ορυχείο. Έχουμε την δυνατότητα να φιλοξενούμε τους καλύτερους τουρίστες αλλά οι τουρίστες φεύγουν από την Ελλάδα. Έρχονται τα κρουαζιερόπλοια και λίγες ομάδες τα διώχνουν.

Έχουμε τα καλύτερα μυαλά αλλά αυτά φεύγουν στο εξωτερικό».
Αναφερόμενος στις οικονομικές προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι βασική προτεραιότητα είναι η επανεκκίνηση του ΕΣΠΑ και ανακοίνωσε την δημιουργία ειδικού χρηματοδοτικού ταμείου για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η Νέα Δημοκρατία τάσσεται υπέρ της εξίσωσης του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα πετρέλαια κίνησης και θέρμανσης με πρόβλεψη για επίδομα θέρμανσης. Τέλος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για επιτακτική ανάγκη αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *