Κοινωνία

Η δραστηριότητα των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ

Συνεχίζεται καθημερινά η δραστηριότητα των υποψηφίων βουλευτών με συνεχείς επαφές και περιοδείες. Μεταξύ άλλων τις τελευταίες ημέρες οι υποψήφιοι βουλευτές πραγματοποίησαν περιοδείες:

Στην Αγ .Τριάδα με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Καλογερία Μαίρη, στην Πικριδιώτισσα – Αγ. Άννα με επικεφαλής τον Βρυώνη Αντώνη, στο λιμάνι, την ημέρα της απεργίας των ναυτεργατών, περιόδευσε ο υποψήφιος Κωνσταντίνου Γιώργος. Επίσης οι υποψήφιοι περιόδευσαν στους Αμπελόκηπους, στο Λαγωπόδο, στο Τσιλιβή, επισκέφτηκαν χώρους δουλειάς και συνομίλησαν με εργαζόμενους στις γειτονιές. Το πρόγραμμα περιοδειών και εξορμήσεων συνεχίζεται καθημερινά.

Πλούσια η κουβέντα, πολλά τα προβλήματα των εργαζομένων, των αυτοαπασχολουμένων, των αγροτών, της νεολαίας. Προβλήματα που το Κ.Κ.Ε. γνωρίζει, που έχει θέσεις και έχει κάνει παρεμβάσεις στη βουλή.

Οι υποψήφιοι βουλευτές μεταξύ άλλων τόνισαν ότι κάθε επόμενη κυβέρνηση αντιλαϊκής διαχείρισης, θα είναι ίδια και χειρότερη από την προηγούμενη. Γιατί χτίζει πάνω στο αντιλαϊκό πλαίσιο που ήδη υπάρχει και το ενισχύει.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται: «σε αυτό λοιπόν το νέο αντιλαϊκό σκηνικό, ένα είναι το ζητούμενο. Να είναι δυνατό το ΚΚΕ για να παλέψουμε ακόμα πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά, μέσα στη Βουλή, αλλά και στα σωματεία, στους εργασιακούς χώρους, στις γειτονιές, εκεί που σπουδάζουν οι νέοι μας.

Να παλέψουμε για αυτά που έχουμε ανάγκη, για αυτά που ο λαός μας δημιουργεί, αλλά του τα κλέβουν με μια σειρά αντιδραστικούς νόμους που είναι και θα συνεχίσουν να είναι εδώ».

Στις 7 Ιουλίου λοιπόν αυτό που κρίνεται είναι αν την επόμενη μέρα ο λαός μας θα βγει πιο δυνατός για τις μάχες που έρχονται για αυτό

ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΚΚΕ!

Για να λάμψει η ελπίδα, η αλήθεια, η δύναμη του λαού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *