Ελλάδα

Η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος από το ΣΥΡΙΖΑ

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης συνεδρίασε η Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τον νέο Βουλευτή Ζακύνθου Σταύρο Κοντονή, αντίστοιχες συσκέψεις πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Αφού ο πρώτος κύκλος συζητήσεων ολοκληρωθεί, θα συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος για να αποτιμήσει το αποτέλεσμα και να χαράξει την πολιτική «γραμμή» το επόμενο διάστημα, οπότε και ο ΣΥΡΙΖΑ θα κληθεί να ασκήσει το έργο της αντιπολίτευσης απέναντι στην Κυβέρνηση συνεργασίας.

Ειδικά για το αποτέλεσμα της Ζακύνθου πάντως, ο κ. Κοντονής επανέλαβε πως γύρω από το ΣΥΡΙΖΑ συσπειρώθηκαν πολίτες  από όλους τους πολιτικούς χώρους, που εμπιστεύτηκαν την εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κάνοντας μια εκτίμηση για τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις, σχολίασε πως η συνεργασία της ΔΗΜΑΡ με το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ, καταδεικνύει πως πολύ σύντομα το κομμάτι του ΠΑΣΟΚ που έχει απομείνει θα γίνει ενιαίο με τη ΔΗΜΑΡ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *