Quantcast

Γνώμες

Η Αλ. Ρώμα και η Αστυνομία

Οι μόνιμοι κάτοικοι στο κέντρο της πόλης αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα αλλά οι εκκλήσεις τους στις αρχές πέφτουν στο κενό. Με αφορμή την πεζοδρόμηση της Αλ. Ρώμα, που στην ουσία είναι παρανομία επί παρανομιών, ζητούν από τους αρμόδιους και κυρίως από την Αστυνομία να εφαρμόσει το νόμο και να μην λειτουργεί με την τακτική του Ποντίου Πιλάτου.

Όσο περνούν οι μέρες και βαίνουμε προς τον καυτό – τουριστικά – Αύγουστο, τόσο και δυσκολεύει η ζωή των κατοίκων που καλούνται να ζήσουν με την ηχορύπανση, με τα σκουπίδια, με την παντελή έλλειψη χώρων στάθμευσης κλπ.

Αν και ο Αστυνομικός Διευθυντής έχει ενημερωθεί για την κατάσταση, δεν φαίνεται να έχει διάθεση να βάλει τάξη και το γεγονός ότι αποχωρεί από το νησί μας επειδή με τις κρίσεις μετακινείται στην Αιτωλοακαρνανία, περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Η χαοτική εικόνα της Αλ. Ρώμα στην οποία γίνονται ΟΛΑ από ΟΛΟΥΣ, δίνει την εντύπωση ότι το κέντρο της πόλης και του νησιού μας είναι η επιτομή της παραβατικότητας.

Το πρόσχημα της επισκευής του δρόμου είναι κοινό μυστικό ότι ανακοινώθηκε για να νομιμοποιηθεί η παραβατικότητα στην οποία συνεργούν οι αρχές διαφορετικών βαθμίδων.

Εμείς να υπενθυμίσουμε ότι η Αστυνομία με απόφαση που έλαβε την επομένη των εθνικών εκλογών ζητά την απαγόρευση της στάθμευσης και της κυκλοφορίας στην Αλ. Ρώμα, κι ακόμα ζητά να μπουν πινακίδες σήμανσης από τους αναδόχους των εργασιών εκεί που θα γίνονται οι παρεμβάσεις για να αποφευχθούν ατυχήματα.

Η απόφαση που υπογράφει ο Αστυνομικός Διευθυντής περιγράφει αναλυτικά τις ευθύνες της τροχαίας και ειδικότερα του Διοικητή τον οποίο καθιστά προσωπικά υπεύθυνο για την τήρηση της νομιμότητας.

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάτι από όλα αυτά και οι κάτοικοι θα ζήσουν δύσκολες εβδομάδες τον Αύγουστο που έρχεται με βήμα ταχύ. Η ίδια περίπου κατάσταση ήταν και πέρυσι, όμως οι αρχές δεν βλέπουν τι συμβαίνει και προφανώς δεν ενδιαφέρονται για την ποιότητα ζωής των κατοίκων που είναι ανύπαρκτη. Όσο για τη μελέτη που επρόκειτο να γίνει για τη φέρουσα ικανότητα πόλης και τουριστικών θερέτρων αναφορικά με τον αριθμό των επισκεπτών, την αναμένουμε….

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΞΕΝΟΦΟΥ

  • Ειναι ντροπη να κανεις δημοσιογραφια τετοιου τυπου ολοι καταλαβαινουμε τα υπονοουμενα!!Οσο για τον Ποντιο Πιλατο μακαρι να ηταν εδω να σταματησει απο την κυκλοφορια κατι αυτοκινητα σαν το δικο σου που ειναι κινητος καδος απορριματων!!!!!

  • Στην Αλέξ Ρωμα δεν έχουμε σκουπίδια δεν έχουμε ηχορύπανση γιατί είναι πεζόδρομος και σαν κάτοικος επαγγελματίας είμαι πολύ ευχαριστημένος ή αστυνομία κάνει καλά την δουλειά της και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα
    Οσο για την εξυπηρέτηση των πολιτών με το αυτοκίνητο είναι ανυχτη από της 7 έως 10.30 κάθε μέρα για να εξυπηρετηθούν όσοι θέλουν με το αυτοκίνητο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *