Ζάκυνθος

Ηρωίνη και χάπια στην κατοχή αλλοδαπών στο Σαρακινάδο

Συνολικά 36,5 γραμμάρια ηρωίνης βρέθηκαν στην κατοχή μιας ομάδας αλλοδαπών, τριών ανδρών, μιας γυναίκας και ενός ανηλίκου που συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Ζακύνθου το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο Σαρακινάδο με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.
Μαζί τους όμως συνελήφθησαν τρία ακόμη άτομα, δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, που φέρονταν να είναι οι αγοραστές των ναρκωτικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της Ασφάλειας Ζακύνθου εντόπισαν αρχικά τον 38χρονο συμπατριώτη μας, έναν από τους τρεις «πελάτες», στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 5 γραμμάρια ηρωίνης. Ακολούθως, οδηγήθηκαν στο σπίτι της ομάδας των διακινητών, ενός 35χρονου, ενός 25χρονου, μιας 33χρονης και ενός 15χρονου, όπου βρέθηκαν κρυμμένα τα ναρκωτικά συνολικής ποσότητας 36,5 γραμμαρίων. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε πως τα 11 γραμμάρια των ναρκωτικών ήταν κρυμμένα μέσα από τα ρούχα της 33χρονης γυναίκας.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν ακόμη 8 δισκία ναρκωτικών χαπιών, κινητά τηλέφωνα, το ποσό των 320 ευρώ αλλά και ένα σημειωματάριο με σημειώσεις που αφορούσαν την διακίνηση ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες επρόκειτο να οδηγηθούν χθες αργά το μεσημέρι ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *