Ζάκυνθος

Ζάκυνθος: Συλλήψεις για ηχορύπανση, αλλά και για παράνομη έξοδο από την χώρα, στο Αεροδρόμιο

Το θέμα της ηχορύπανσης απασχολεί τους ελέγχους της αστυνομίας στις τουριστικές περιοχές των Ιονίων.

Συνελήφθησαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά, από κλιμάκια αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ζακύνθου και Κεφαλονιάς, τέσσερις (4) ημεδαποί 31,32,41 και 57 ετών, για ηχορύπανση.

Συγκεκριμένα οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια αστυνομικών ελέγχων μέτρησης ηχορύπανσης με ειδική ηλεκτρονική συσκευή, κατά τους οποίους διαπιστώθηκε ότι, δύο ιδιοκτήτες και ένας προσωρινά υπεύθυνος στη Ζάκυνθο καθώς και ένας ιδιοκτήτης στην Κεφαλονιά, λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περίοικων.

Οι έλεγχοι εντάσσονται στις δράσεις αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών των Ιονίων Νησιών και θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς καθ’ όλη την διάρκεια της θερινής περιόδου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχής.

Επίσης συνελήφθησαν (στον έλεγχο διαβατηρίων) τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, τέσσερις αλλοδαποί 22,24,27 και 33 ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *