Ζάκυνθος

Εστιάτορες συνελλήφθησαν κλέβοντας κρεμύδια

Μια κλοπή πέρα πάσης φαντασίας που έγινε αντιληπτή στην Κυψέλη οδήγησε σε άγρια συμπλοκή κλέφτες και ιδιοκτήτες και προκάλεσε την παρέμβαση των αστυνομιών αρχών και την υποβολή μηνύσεων.

Η κλοπή αφορούσε τα γνωστά Μπελουσιώτικα νεροκρέμμυδα και οι κλέφτες, όπως αποδείχθηκε ήταν ιδιοκτήτες εστιατορίων γειτονικής περιοχής.

Οι ιδιοκτήτες είχαν αντιληφθεί τον τελευταίο καιρό πως κάποιοι πονηροί έμπαιναν τη νύχτα στο μποστάνια και αφαιρούσαν μεγάλες ποσότητες κρεμμυδιών. Αποφάσισαν λοιπόν να οργανωθούν και να αρχίσουν να φυλάνε τη νύχτα τα χωράφια τους σε ομάδες. Είχαν υποθέσει πως ίσως επρόκειτο για αλλοδαπούς και είχαν οργανωθεί  κατάλληλα ώστε να αντιμετωπίσουν την περίσταση.

Ετσι το βράδυ το βράδυ της περασμένης Παρασκευή αντελήφθησαν τρείς άντρες να πλησιάζουν διακριτικά το μποστάνι και να αρχίζουν να αφαιρούν τα νεροκρέμυδα.

Εκνευρισμένοι από το θέαμα οι ιδιοκτήτες όρμησαν μέσα στο χωράφι και άρχισαν να ξυλοκοπούν τους κρεμμυδοκλέφτες.

Προς μεγάλη τους έκπληξη οι κλέφτες  δεν ήταν αλλοδαποί αλλά γνώριμοι ιδιοκτήτες εστιατορίων από τη γειτονική τους περιοχή. Η υπόθεση κατέληξε στο τμήμα Κατασταρίου όπου υπεβλήθησαν σχετικές μηνύσεις.

Πρόκειται για την πρώτη κλοπή νεροκρέμμυδων που έχει καταγραφεί στα αρχεία της τοπικής αστυνομίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *