Ζάκυνθος

Ερωτηματικά για την διάθεση ποσού 133 χιλ. ευρώ από το Επιμελητήριο στην εταιρεία ΑΝΕΤΕΖ

Η τύχη της εταιρείας ΑΝΕΤΕΖ που υπήρξε γνωστή ως ο αναπτυξιακός βραχίωνας του Επιμελητηρίου και ανήκει καθ’ ολοκληρία σε αυτό, συζητήθηκε χθες στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, θέμα που ήλθε στην ημερήσια διάταξη μετά από αίτημα που κατέθεσαν μέλη της διοίκησης.

Η συζήτηση έγινε μέσα σε κλίμα έντασης καθώς ζητούνται οικονομικά στοιχεία τα οποία προφανώς δεν έχουν δοθεί και μεταξύ αυτών που ακούστηκαν ήταν διαφορετικές προσεγγίσεις για το αν η ΑΝΕΤΕΖ πρέπει να κλείσει ή να συνεχίσει να λειτουργεί.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της εν λόγω εταιρείας Κώστας Καποδίστριας του Αναστασίου (ο οποίος επανεξελέγη μέλος του ΔΣ στις πρόσφατες εκλογές) ζήτησε να δοθεί τεχνική βοήθεια και να υπάρξει εθελοντική προσφορά από λογιστές του Επιμελητηρίου για να ξεκαθαρίσει η θέση της εταιρείας. Μάλιστα συμπλήρωσε ότι η εταιρεία επί των ημερών του έχει χειριστεί ποσό 5.000 ευρώ.

Ακολούθως πήρε το λόγο ο κ. Μαρίνος Στουφής ο οποίος κατήγγειλε ότι έχει ζητήσει με αίτηση από τον Φεβρουάριο μήνα στοιχεία για την εταιρεία αλλά δεν του έχουν δοθεί. Ζήτησε συγκεκριμένα να πληροφορηθεί πού έχει διαβιβαστεί ένα ποσό 133.000 ευρώ που δόθηκε στην ΑΝΕΤΕΖ και ακόμα τι έχει γίνει με τις υποχρεώσεις μιας παράνομης πρόσληψης.

Ο κ. Στουφής αποκάλεσε την ΑΝΕΤΕΖ εταιρεία – φάντασμα και στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Νίκος Τσίπηρας που ζήτησε να κλείσει η ΑΝΕΤΕΖ γιατί έχει ασφαλιστικές και φορολογικές εκκρεμότητες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *