Ζάκυνθος

Επιστρέφει τελικά στην Κοινοπραξία η ΑΝΕΖ

Νέα δεδομένα για τη ζακυνθινή ακτοπλοΐα προέκυψαν μετά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, αφού στα πλαίσια της συνεδρίασης,  ΑΝΕΖ και Κοινοπραξία κατέληξαν τελικά σε συμφωνία, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον -Ε- ο Πρόεδρος της εταιρείας Χ. Μαρκουτσάς.

Στην ημερήσια διάταξη της χθεσινής συνεδρίασης του ΣΑΣ συμπεριλαμβάνονταν το αίτημα για έγκριση δρομολογίων, τόσο από την εταιρεία ΑΝΕΖ που ζητούσε δύο δρομολόγια καθημερινά το πρωί και το μεσημέρι, όσο και από την Κοινοπραξία Πλοίων, που ζητούσε την έγκριση τεσσάρων δρομολογίων την ημέρα και τριών κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακού, όπως δηλαδή ισχύει και σήμερα.

Μετά το «πράσινο φως» του Συμβουλίου στα αιτήματα των δύο εταιρειών, εκπρόσωποι των δύο πλευρών ήρθαν τελικά σε συνεννόηση, με αποτέλεσμα αφενός η ΑΝΕΖ να επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια και πάλι στους κόλπους της Κοινοπραξίας, αφετέρου τα δρομολόγια από και προς τη Ζάκυνθο να παραμένουν τέσσερα τις καθημερινές και τρία τα Σαββατοκύριακα…

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *