Ζάκυνθος

Επιδεινώνεται η εικόνα του Λαγανά και υποβαθμίζεται τουριστικά η περιοχή

Οι επαγγελματίες του Λαγανά συνεχίζουν να εκφράζουν σε όλους τους τόνους και με όλους τους τρόπους διαμαρτυρίες για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και αναρωτιούνται  δημόσια γιατί δεν μπορεί να λυθεί ούτε ένα πρόβλημα.

Σε συνέχεια της συνάντησης που έχουν ζητήσει από τον Εισαγγελέα αλλά ακόμα δεν έχει γίνει καθώς το αναμενόμενο ραντεβού της περασμένης Δευτέρας αναβλήθηκε, οι επιχειρηματίες μιλούν για συνεχιζόμενη υποβάθμιση του Λαγανά που έχει επιπτώσεις στην πληρωμή των υποχρεώσεών τους προς το κράτος.

Με δηλώσεις του στον –Ε- ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Λαγανά Αντώνης Βυθούλκας επεσήμανε ότι υπάρχει ασυδοσία η οποία δεν περιορίζεται. «Δεν υπάρχουν βελτιώσεις στην παραβατικότητα η οποία καλά κρατεί. Τα προβλήματα του Λαγανά συνεχίζονται και δυστυχώς η περιοχή υποβαθμίζεται και συγκαταλέγεται στους κακόφημους προορισμούς της Ελλάδας. Με την γενικότερη οικονομική κρίση που υπάρχει φέτος  ισχύει το ότι η φτώχεια φέρνει γκρίνια και όλα συνθέτουν μια κακή εικόνα για το Λαγανά. Οι παρεμβάσεις μας προς τις αρχές του τόπου αλλά και σε κεντρικό επίπεδο είναι πολλές. Πέρυσι  φτάσαμε μέχρι το Συνήγορο του πολίτη αλλά και στο υπουργείο προστασίας του πολίτη. Χτυπάμε πόρτες αλλά δεν μας ακούνε! Οι κάτοικοι είναι  αγανακτισμένοι γιατί δεν μπορεί  να μπει τάξη. Τα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν και δεν μπορεί να λυθεί κανένα. Αναρωτιόμαστε γιατί συμβαίνει αυτό! Όλα μας έχουν οδηγήσει σε απόγνωση και αγανάκτηση καθώς αδυνατούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Υπάρχει ασυδοσία και παραβατικότητα που επιδεινώνει τα πράγματα» ανέφερε ο κ. Βυθούλκας.

Αναφορικά με τον κόσμο που υπάρχει στο Λαγανά τώρα που βρισκόμαστε στον Ιούλιο ο κ. Βυθούλκας είπε ότι δουλεύουν τα ξενοδοχεία με το σύστημα allinclusive. «Από τώρα και μετά θα υπάρχουν πληρότητες αλλά έτσι όπως δουλεύουμε μαραζώνει η αγορά και δεν υπάρχει ισορροπία μεταξύ των επιχειρήσεων» κατέληξε ο κ. Βυθούλκας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *