Ζάκυνθος

Επεισοδιακή ήταν η επιστροφή του “ΖΑΚΥΝΘΟΣ I”

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή ημέρα για το χώρο του λιμανιού αφού η επιστροφή του πλοίου “ΖΑΚΥΝΘΟΣ I”  συνοδεύτηκε με αντιπαραθέσεις για το σημείο που θα ελλιμενιζόταν.

Το πλοίο της ΑΝΕΖ επέστρεψε από τον Πειραιά, ρυμουλκούμενο χθες το απόγευμα,  και την ώρα που πλησίαζε για να μπει στο λιμάνι της Ζακύνθου πήρε εντολή από το Λιμεναρχείο να δέσει στο μόλο του Αγίου Νικολάου.

Ωστόσο η εντολή δεν έγινε δεκτή και το πλοίο έδεσε στο μόλο του Αγίου Διονυσίου, εκεί που βρίσκονται και τα άλλα επιβατηγά της γραμμής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απειλήθηκαν μηνύσεις και αυτόφωρα αλλά τελικά όλα κύλησαν ήρεμα και δεν προκλήθηκε κάποια ενέργεια δικαστικής φύσεως.

Το πλοίο “ΖΑΚΥΝΘΟΣ I”  ρυμουλκήθηκε από το ρυμουλκό «Καραπιπέρης18» και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες δεν υπήρχε εκείνη τη στιγμή η δυνατότητα να αγκυροβολήσει εκεί που του υπέδειξαν. Ωστόσο σήμερα το πρωί θα αλλάξει θέση και θα ελλιμενιστεί στο χώρο που του υπεδείχθη από χθες, δηλαδή στην απέναντι πλευρά του λιμανιού.

Τα στελέχη της ΑΝΕΖ βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο Λιμεναρχείο για να δώσουν εξηγήσεις και περισσότερα θα γίνουν γνωστά σήμερα.

Όμως υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση στην άφιξη του άλλου πλοίου της γραμμής που ερχόταν για να μπει στο λιμάνι και ανέμενε οδηγίες.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *