Ζάκυνθος

Επαφές με την Aegean για πτήσεις χαμηλού κόστους από την Ρωσία στα Ιόνια

O Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Π. Κολύρης σύντομα θα προχωρήσει σε επαφές με την αεροπορική εταιρεία Aegean, η οποία ήδη έχει ξεκινήσει απευθείας πτήσεις από την Ρωσία στα νησιά του Αιγαίου. Στόχος είναι να προσελκυσθεί το ενδιαφέρον της αεροπορικής εταιρείας και για πτήσεις στα Ιόνια νησιά και κυρίως στη Ζάκυνθο.

«Η Ρωσία είναι μια μεγάλη αγορά, από την οποία μπορούμε να αντλήσουμε τουρίστες. Πλέον οι λεγόμενοι «Νεορώσοι», που είναι οι οικονομικά εύρωστοι, μπορούν να διαθέσουν πολλά χρήματα για τις διακοπές τους και ένα μέρος της υποδομής εδώ στη Ζάκυνθο μπορεί να τους εξυπηρετήσει. Υπάρχουν όμως και οι τουρίστες με μικρότερα εισοδήματα, που επίσης μπορούμε να τους εξυπηρετήσουμε» ανέφερε ο κ. Κολύρης, τονίζοντας πως η ζήτηση για τη Ζάκυνθο από την Ρωσία είναι ισχυρή, ακόμη και αν δεν έχουμε φτάσει στα επίπεδα της Σαντορίνης ή της Μυκόνου.

«Αυτή τη δυνατότητα θα πρέπει να την αξιοποιήσουμε για το μέλλον» σχολίασε χαρακτηριστικά, κάνοντας γνωστό πως πολύ σύντομα θα υπάρξουν επαφές με τα γραφεία μεγάλων ρωσικών αεροπορικών εταιρειών, με έδρα την Αθήνα.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *