Ζάκυνθος

Επαναφέρει ο Βουλευτής το θέμα των παράνομων αδειών σε αλλοδαπούς

Τις καταγγελίες που αφορούν την λειτουργία του Γραφείου Αλλοδαπών του τ. Δήμου Αρκαδίων επαναφέρει στη Βουλή ο Βουλευτής Ζακύνθου Σταύρος Κοντονής, αρκετούς μήνες μετά την απάντηση που έδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών σε ερώτηση που είχαν καταθέσει το   Μάρτη  του 2012 οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας και Β. Μουλόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα, ο τότε Υπουργός Αν. Γιαννίτσης, είχε απαντήσει τον Απρίλη του 2012  στην ερώτηση των Βουλευτών για τις καταγγελίες του  τ. Προϊσταμένου του Γραφείου Αλλοδαπών Διον. Συνετό, αφενός για τις ενέργειες που είχαν γίνει με τη διενέργεια ΕΔΕ, αφετέρου για την περεταίρω διερεύνηση του θέματος, με την συνδρομή των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.

Παραπάνω από ένα χρόνο μετά και με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα από την Αθήνα αλλά και των απαντήσεων που δόθηκαν από το Δήμαρχο για το θέμα, ο κ. Κοντονής σκοπεύει να επανέλθει στο ζήτημα, καταθέτοντας νέα επερώτηση.

«Έχουν γίνει οι προεργασίες και ζητώ μια σειρά από στοιχεία, που μόλις τα παραλάβω θα τα δημοσιοποιήσω και θα καταθέσω την σχετική ερώτηση» σχολίασε ο κ. Κοντονής που επιφυλάχτηκε να πει περισσότερα το επόμενο διάστημα.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *