Ζάκυνθος

Επίθεση δέχτηκε Αστυνομικός από συμπατριώτη μας

Θύμα επίθεσης από έναν συμπατριώτη μας έπεσε ένας Αστυνομικός που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Παντοκράτορα τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής και ενώ ο παθών βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

 

Πιο συγκεκριμένα, το συμβάν σημειώθηκε σε κέντρο διασκέδασης στην περιοχή του Λαγανά, την ώρα που ο αστυνομικός αλλά και ο συμπατριώτης μας διασκέδαζαν στον ίδιο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συμπατριώτης μας αναγνωρίζοντας τον αστυνομικό μέσα στο κέντρο διασκέδασης, του επιτέθηκε με γροθιές, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του. Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ το θύμα οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι απαιτούμενες ιατρικές υπηρεσίες.

Αυτό που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί είναι ο λόγος για τον οποίο ο αστυνομικός δέχτηκε επίθεση, χωρίς όπως φαίνεται να επισημαίνει ο ίδιος, να έδωσε κάποια αφορμή. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης κατά το παρελθόν, επειδή δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο που του είχε γίνει από τον συγκεκριμένο Αστυνομικό, σήμερα δέχτηκε κλήση σε απολογία από τη Δικαιοσύνη, μετά από καταγγελία που του έγινε.

Μέχρι την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο, οι αστυνομικοί αναζητούσαν τον δράση προκειμένου να συλληφθεί και να δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη για το συμβάν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *