Ζάκυνθος

Εξιχνιάστηκε η ληστεία που έγινε στην ταβέρνα “ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ”

Μια υπόθεση ληστείας που έγινε πριν από 40 ημέρες στο Σκουληκάδο εξιχνίασε η Αστυνομία η οποία έχει ήδη συλλάβει το δράστη.

Πρόκειται για τη ληστεία που έγινε στην ταβέρνα  “ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ” τη νύχτα της 1ης Αυγούστου με θύμα τον ιδιοκτήτη του καταστήματος από τον οποία ο δράστης πήρε την είσπραξη όλης της ημέρας.

Ο 24χρονος Ζακυνθινός, σύμφωνα με πληροφορίες του –Ε-, αναγνωρίστηκε από το θύμα που εκείνο το βράδυ είχε ένα μικρό διάλογο μαζί του.

Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της 1ης Αυγούστου ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας “ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ” στο Σκουληκάδο έκλεινε το κατάστημα και πήγε να πάρει τις εισπράξεις για να φύγει.

Ο δράστης μπήκε στο εσωτερικό της ταβέρνας έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα και ζήτησε πιεστικά όλα τα χρήματα από το ταμείο. Φεύγοντας είπε στον ιδιοκτήτη να μείνει μέσα στο κατάστημα και του έκλεισε την πόρτα.

Ο δράστης εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα με δίκυκλο μοτοποδήλατο έχοντας αποσπάσει 800 ευρώ.

Το συμβάν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και η έρευνα ξεκίνησε από το Αστυνομικό Τμήμα Αλυκών. Οι άνδρες του Α.Τ. Αλυκών μετά από καταθέσεις και αξιοποίηση πληροφοριών έφτασαν στο δράστη, τον οποίο και συνέλαβαν.

Περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν θα γίνουν γνωστές από την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *