Ζάκυνθος

Εξαρθρώθηκε δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών από την ΟΠΚΕ

Στον Ανακριτή οδηγούνται σήμερα τα δύο άτομα που συνέλαβε η Αστυνομία  και κατηγορούνται για υπόθεση ναρκωτικών. Οι άνδρες της ΟΠΚΕ μετά από παρακολούθηση εντόπισαν τα δύο άτομα και τα συνέλαβαν ακριβώς την ώρα της αγοραπωλησίας των ουσιών που έγινε στον Άγιο Σώστη Λιθακιάς κοντά στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεγάλη ποσότητα των ναρκωτικών βρέθηκε στο σπίτι του ενός εκ των δύο συλληφθέντων, ενώ την ώρα της σύλληψης βρέθηκε μικρή ποσότητα ηρωίνης.

Η ΟΠΚΕ προσθέτει στο ενεργητικό της και αυτή τη σοβαρή υπόθεση η οποία ήλθε στο φως μετά από αρκετή παρακολούθηση. Συγκεκριμένα οι άνδρες της ΟΠΚΕ ήταν στον Αγ. Σώστη από το πρωί και συνέλαβαν τα δύο άτομα το μεσημέρι. Πρόκειται για ένα 35χρονο και ένα 47χρονο που κρατούνται στην Αστυνομία.

Η έρευνα των ανδρών συνεχίστηκε στο σπίτι του 35χρονου όπου μέσα σε δωμάτιο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11,6 γραμμάρια ηρωίνης, 1,3 γραμμάρια κάνναβης και 26 ναρκωτικά χάπια διαφόρων ειδών.

Επίσης κατασχέθηκαν τα χρήματα που βρέθηκαν πάνω του μετά τη συναλλαγή που είχε με τον 47χρονο καθώς και αρκετά μαχαίρια διαφόρων ειδών.

Περισσότερα στοιχεία θα γίνουν γνωστά από τη διαδικασία της ανάκρισης των δύο εμπλεκομένων ημεδαπών στην υπόθεση των ναρκωτικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *