Ελλάδα

Ελένη Πυλαρινού: Η παράδοση του νέου Νοσοκομείου καθυστερεί εδώ και δύο χρόνια

Με το πολύ σοβαρό θέμα της καθυστέρησης στην παράδοση του νέου Νοσοκομείου ασχολήθηκε η Ομάδα Πρωτοβουλίας Ζακύνθου του κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας με αφορμή τις συνεχείς διαφορετικές ημερομηνίες που δίνονται αλλά χωρίς να τηρείται κανένα χρονοδιάγραμμα.

Το γεγονός ότι το έργο είναι τελειωμένο και κάθε φορά παρουσιάζεται ένα δευτερεύον ζήτημα που εμποδίζει την παράδοση και λειτουργία του νέου νοσοκομείου έχει προκαλέσει ανησυχία και προβληματισμό και σε δηλώσεις της στον –Ε- η κ. Ελένη Πυλαρινού επεσήμανε ότι οι συνθήκες ανάγκασαν την ανάληψη πρωτοβουλιών.

Η κ. Πυλαρινού ως υπεύθυνη του κόμματος στο νομό Ζακύνθου ανέφερε τα εξής στον –Ε-: «Οι συνθήκες μας ανάγκασαν να παρέμβουμε γιατί το Νοσοκομείο έπρεπε να είχε παραδοθεί πριν από 2 χρόνια. Είχε προγραμματιστεί για το Δεκέμβριο του 2009, φθάσαμε στο τέλος του 2011 και δεν έχει γίνει τίποτα. Κατά καιρούς ακούγονται διάφορες ημερομηνίες αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο για να στηριχθούμε. Θεωρούμε ότι κάτι συμβαίνει αλλά δεν γνωρίζουμε τι. Όμως όλα αυτά είναι σε βάρος του ζακυνθινού λαού ο οποίος θα μπορούσε να έχει πολύ καλύτερες υπηρεσίες με το νέο νοσοκομείο και το νέο εξοπλισμό που διαθέτει, αλλά δεν τις έχει αυτές τις υπηρεσίες. Για το λόγο αυτό θα κάνουμε παρέμβαση μέσω των βουλευτών της Δημοκρατικής Συμμαχίας ώστε να ερωτηθεί ο Υπουργός υγείας για τον προγραμματισμό που υπάρχει και να μας πει τι συμβαίνει και έχει καθυστερήσει τουλάχιστον 2 χρόνια η παράδοση του έργου».

Τέλος η κ. Πυλαρινού με αφορμή γενικότερα ζητήματα που αφορούν τη συμπεριφορά των πολιτικών μας ανέφερε ότι στη χώρα μας υπάρχει ανομία και δεν εφαρμόζεται ο νόμος.

Πάντως εκείνο που έχει διαρρεύσει χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημα γνωστό είναι ότι υπάρχει οικονομική εκκρεμότητα στην εργολήπτρια για τις συνεχείς αναβολές στην παράδοση του έργου και εξετάζεται από πού θα βρεθούν τα χρήματα για να πληρωθεί.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *