Ζάκυνθος

Εκλογή νέου προέδρου της Λιμενικής Επιτροπής

Για την Τρίτη 5 Ιουνίου προγραμματίζεται η συνεδρίαση της Λιμενικής Επιτροπής με μοναδικό θέμα συζήτησης την εκλογή νέου Προέδρου.

Η εξέλιξη αυτή, είναι αποτέλεσμα της έντασης που υπέβαλε για την απόφαση σύστασης της Λιμενικής Επιτροπής ο ναυτικός πράκτορας Γιάννης Κεφαλληνός και μετά την αποδοχή της ο ναυτικός πράκτορας Διονύσης Κεφαλληνός αντικαταστάθηκε από τον συνάδελφό του Διονύση Μαρίνο.

Πληροφορίες θέλουν, τον κ. Ζώντο να θέτει και πάλι υποψηφιότητα για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου ενώ παράλληλα να ετοιμάζεται να υποβάλει και από την πλευρά του ένσταση για την νέα απόφαση σύστασης της Επιτροπής.

Όλες αυτές οι ανακατατάξεις δημιουργούν καθυστερήσεις σε μια σειρά από παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα στο λιμάνι. Ωστόσο, δε φαίνεται να καθυστερεί η αντικατάσταση των φώτων στο μώλο του Αγίου Νικολάου, αφού τα φωτιστικά αναμένεται να φτάσουν στη Ζάκυνθο και να τοποθετηθούν μέσα στο πρώτο πενθήμερο του Ιουνίου. Τα παλιά φωτιστικά, για τα οποία έχει γίνει πολύς λόγος, έχουν απομακρυνθεί υπό το φόβο να προκληθεί κάποιο ατύχημα.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *