Κοινωνία

ΔHΜΑΡΧΟΣ: ”Tους Εφιάλτες και τους Γυρολόγους δεν τους τιμά κανείς”

Για την πρόθεσή του να ζητήσει την παραίτηση των κ.κ. Νίκου Τσίπηρα και Νίκου Μυλωνά από τις θέσεις των Προέδρων του Δημοτικού Συμβουλίου και του διοικητικού συμβουλίου του ΦοΔΣΑ αντίστοιχα, μίλησε ο Δήμαρχος Π. Κολοκοτσάς στον –Ε-.

Έμαθα από τα μέσα ενημέρωσης αν θα συνεχίσουμε μαζί ή όχι

Ο Δήμαρχος έκανε λόγο για …Εφιάλτες και σημείωσε πως τα δύο αυτά πρόσωπα που ο ίδιος τίμησε αναθέτοντας τους αυτές τις σημαντικές θέσεις, δεν τον ενημέρωσαν καν για τις προθέσεις τους να είναι υποψήφιοι με άλλους συνδυασμούς.

«Οι κ.κ Τσίπηρας και Μυλωνάς τιμήθηκαν σε αυτές τις θέσεις, ανεξάρτητα με το αν πέτυχαν ή δεν πέτυχαν στα καθήκοντα που ανέλαβαν. Όλους θα μας κρίνει η Ζακυνθινή Κοινωνία και λέω με πικρία πως τους Εφιάλτες και τους Γυρολόγους δεν τους τιμά κανείς. Εγώ πάντα τους τιμούσα, αλλά τελικά έμαθα από τα μέσα ενημέρωσης αν θα συνεχίσουμε μαζί ή όχι. Όλοι βέβαια έχουν το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν και για αυτό τους έστειλα μια επιστολή θυμίζοντας πως η θητεία μας λήγει στις 31 Δεκεμβρίου. Δρομολογήσαμε μια σειρά από σπουδαία έργα τα οποία θα βρει έτοιμα η επόμενη δημοτική αρχή» σημείωσε και σχολίασε πως ο κ. Βαρβαρίγος θα αναλάβει τη θέση του κ. Τσίπηρα, εφόσον αυτός παραιτηθεί όπως του έχει ζητηθεί.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *