Κοινωνία

Δ. Ακτύπης: Σε αυτές τις εκλογές ξεπεράσαμε τα “κομματικά σύνορα”

Το μήνυμα του νέου Βουλευτή Διον. Ακτύπη μετά την εκλογή του κάνει λόγο για τη μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνει και επισημαίνει τα εξής:

Σήμερα η Ζάκυνθος έχει κάθε λόγο να γιορτάζει. Γιατί με ένα ανέλπιστο αποτέλεσμα έδωσε μετά από 30 χρόνια ξανά την έδρα στη Νέα Δημοκρατία, κι εμπιστεύτηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υλοποιήσει το πρόγραμμά του.

Σήμερα στο νησί δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Ο δικός μου ρόλος θα είναι αυτός που περιέγραψα με σαφήνεια σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Θα είμαι ο μαχόμενος βουλευτής που μαζί με την Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο θα έχουμε το κύριο μέλημα μας την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Ζακύνθου, αλλά και όλων των Ιονίων Νησιών. Υπάρχει σχέδιο, έχουν τεθεί οι προτεραιότητες και τώρα καλούμαστε να εργαστούμε για να υλοποιήσουμε αυτά που υποσχεθήκαμε.

Κυρίως όμως να σχεδιάσουμε με κάθε λεπτομέρεια το επόμενο κοινοτικό πλαίσιο στήριξης, για να οδηγήσουμε τα Ιόνια ξανά στον δρόμο της ανάπτυξης. Ξέρω τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε.

Δεν μας ψήφισαν μόνο οι νεοδημοκράτες. Ξεπεράσαμε σε αυτές τις εκλογές τα κομματικά σύνορα. Από το βράδυ των εκλογών, ξαναβλέπω το χαμόγελο στα πρόσωπα των συμπατριωτών μου.

Το βάρος της ευθύνης είναι πολύ μεγάλο. Θα προσπαθήσω να μην διαψεύσω τις προσδοκίες τους.

Διονύσης Ακτύπης
Βουλευτής Ζακύνθου ΝΔ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *