Ζάκυνθος

Δύο νέες ρωσικές εταιρείες εγκαινίασαν τη γραμμή από Μόσχα προς Ζάκυνθο

Αργά και σταθερά βήματα γίνονται για την αύξηση του αριθμού των Ρώσων τουριστών που δέχεται η Ζάκυνθος και η πληροφορία των τελευταίων ημερών σχετίζεται με δύο νέες εταιρείες που έβαλαν το νησί μας στους προορισμούς τους.

Πρόκειται για τις ρωσικές εταιρείες LABIRINT και  AMBOTIS οι οποίες ξεκίνησαν τη φετινή τουριστική περίοδο με δύο πτήσεις που θα γίνονται σε εβδομαδιαία βάση από τη Μόσχα προς το νησί μας.

Οι πτήσεις θα γίνονται κάθε Τετάρτη και Κυριακή και χθες είχαμε την πρώτη πτήση που έγινε προς το διεθνές αεροδρόμιο Ζακύνθου «Δ. Σολωμός».

Παρά το γεγονός ότι ο αριθμός των Ρώσων τουριστών που δέχεται το νησί μας είναι μικρός, εκείνο που παρατηρείται είναι ότι υπάρχει συνεχής αύξηση χρόνο με το χρόνο και αν καταφέρουμε από την πλευρά μας να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη ροή από τη μεγάλη αυτή χώρα.

Οι προσπάθειες πρέπει να ενταθούν καθώς βλέπουμε ότι φέτος ο Μάιος μήνας πήγε κακά και από τα μέχρι τώρα στοιχεία υπολείπεται έναντι του περσινού Μαΐου κατά δέκα χιλιάδες άτομα.

Η ρωσική αγορά μπορεί να βοηθήσει το νησί μας να συμπληρώσει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί και με προϋποθέσεις να δημιουργήσει τις βάσεις για μια σταθερή ροή τουριστών από τη μεγάλη αυτή χώρα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *