Κοινωνία

Δρόμος Λαγανά-Καλαμακίου: Ένα έργο που πρέπει να ολοκληρωθεί!

Το οδικό δίκτυο του νησιού έχει χρόνια πολλά να συντηρηθεί σε όλη του την έκταση εξαιτίας των περιορισμών στις πιστώσεις για δημόσια έργα την τελευταία δεκαετία.

Ανακοινώθηκε πρόσφατα ότι 4 εκ. ευρώ θα δοθούν φέτος από την Περιφέρεια για οδικά έργα και υποθέτουμε ότι, αν ξεκινήσει η απορρόφηση από εκεί που υπάρχουν έτοιμες μελέτες στα συρτάρια των υπηρεσιών, ίσως δούμε γρήγορα κάποιες σημαντικές παρεμβάσεις.

Για παράδειγμα ένα σημαντικό έργο που το 2012 έμεινε στη μέση και διαθέτει ολοκληρωμένη μελέτη είναι αυτό που αφορά την επαρχιακή οδό Λαγανά – Καλαμακίου, παραπλεύρως του Αεροδρομίου.

Οι εκσκαφές για την κατασκευή των πεζοδρομίων έχει μείνει στη μέση και κάθε καλοκαίρι σημειώνονται ατυχήματα, ειδικά τις νυχτερινές ώρες.

Η προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας αγνόησε της εκκλήσεις, επιχειρηματιών και κατοίκων να ολοκληρώσουν το έργο που δεν χρειάζεται άλλωστε πολλά χρήματα.

Ελπίζουμε ότι η σημερινή διοίκηση να αντιληφθεί την χρησιμότητα του έργου και θα διαθέσει τα απαραίτητα χρήματα γι αυτό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *