Ζάκυνθος

Δρομολόγια του ΚΤΕΛ από και προς το αεροδρόμιο!

Ικανοποιημένο είναι το ΚΤΕΛ από την ανταπόκριση που είχε το κοινό στην προσφορά του εισιτηρίου για την Αθήνα, η οποία έχει τεθεί σε ισχύ από τον περασμένο Δεκέμβριο και θα λήξει τα τέλη Μαρτίου.

Ικανοποίηση από την ανταπόκριση του κοινού στην προσφορά του εισιτηρίου


Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον –Ε- ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ζακύνθου Διονύσης Κακολύρης «η προσφορά ήταν πολύ καλή και συνεχίζεται με την τιμή των 58 ευρώ μετ’ επιστροφής και με τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια να συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το ποσό».

Εκείνο που πρέπει να γίνει γνωστό καθώς αρχίζει και η τουριστική περίοδος, είναι ότι το ΚΤΕΛ έχει δρομολόγιο από και προς το αεροδρόμιο τις ώρες που έχουμε αφίξεις και αναχωρήσεις αεροπλάνων. Αυτό το επεσήμανε ο Πρόεδρος γιατί δίνεται η δυνατότητα σε όποιον ταξιδεύει, να πάρει το λεωφορείο και να φτάσει γρήγορα και οικονομικά μέχρι το αεροδρόμιο. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 1,80 €.

Αύξηση της κίνησης τις ημέρες της Αποκριάς


Μιλώντας για την κίνηση των ημερών της Αποκριάς ο κ. Κακολύρης είπε ότι ήταν αυξημένη και αυτό φάνηκε από το πλήθος του κόσμου που γέμισε την πόλη στη διάρκεια των εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί, όπως και στην καρναβαλική παρέλαση της τελευταίας Κυριακής.

Η αύξηση ξεπέρασε το 20% συγκριτικά με τις Απόκριες του 2018 και αυτό είναι πολύ ικανοποιητικό.

Τώρα θα έχουμε την προετοιμασία για τις ημέρες του Πάσχα και ανάλογα με τη ζήτηση θα μπουν και έκτακτα δρομολόγια όπου χρειαστεί.

One Response

  1. Επιτέλους,για να πάψουμε να τσακωνόμαστε με τα ΤΑΞΙ ,ιδίως το καλοκαίρι!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *