Ελλάδα

Διονύσης Γάσπαρος: Αποδέχομαι κάθε έλεγχο!

Το βράδυ της Παρασκευής και μόλις γνωστοποιήθηκε η περιβόητη λίστα των 36 πολιτικών προσώπων που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ ο πρώην Νομάρχης Διονύσης Γάσπαρος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ύστερα από εμφάνιση λίστας στον ιστότοπο zougla.gr, τις 5/10/2012, στην οποία εμπεριέχεται το όνομα μου, είτε πρόκειται για αληθινή ή ψεύτικη, όπως αναφέρθηκε από το Σ.Δ.Ο.Ε., είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω τα ακόλουθα:

Ουδέποτε μέχρι τώρα δεν έχω καλεσθεί από την υπηρεσία του Σ.Δ.Ο.Ε., ούτε με έχει ειδοποιήσει κανείς για οποιοδήποτε δικό μου πρόβλημα.

Από το 1999, όπου ανέλαβα τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ζακύνθου έως το 2010, εδέχτηκα δεκάδες ανώνυμες καταγγελίες για τις περισσότερες από τις οποίες έγινε έλεγχος, χωρίς να βρεθεί ουδένα παράπτωμα που με αφορά.

Το 2006, στις τελευταίες εκλογές της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ζακύνθου, παρέδωσα το δικό μου «πόθεν έσχες» και της οικογένειάς μου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ζακύνθου, για να γνωρίζει ο Ζακυνθινός λαός ποιος είναι ο Νομάρχης του και να μην υπάρχουν γκρίζες σκιές.

Ως εκ τούτου ήμουν και είμαι «ανοιχτός» σε κάθε έλεγχο από οπουδήποτε και αν προέρχεται.

Ως πολιτικός, απερχόμενος Νομάρχης, παρέδωσα 1.700.000 ευρώ, καθαρό ποσό, στη νυν Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ως πολίτης, από το επάγγελμά μου ως ιατρός και το επάγγελμα της συζύγου μου ως καθηγήτριας έχουμε τη δυνατότητα να ζήσουμε και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας.

Επομένως γίνεται σαφές προς κάθε κατεύθυνση, για ακόμα μια φορά, ότι αποδεχομάστε κάθε έλεγχο και επιφυλασσόμεθα να χρησιμοποιήσουμε κάθε ένδικο μέσο για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψης του ονόματός μας και της οικογένειάς μας.

Μετά τιμής,
Διονύσιος Γάσπαρος, ιατρός

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *