Quantcast

Γνώμες

“Διεύρυνση” της δημοτικής αρχής

Κάτι παραπάνω από ξεκάθαρες είναι οι ενέργειες του Δημάρχου να προσεγγίσει τους συνδυασμούς της Αντιπολίτευσης και να δημιουργήσει συνεργασίες, τα αποτελέσματα και τους όρους των οποίων πολύ σύντομα θα κρίνουμε εκ του αποτελέσματος.

Έτσι μετά την πρώτη κρούση προς τον υποψήφιο Α. Νικολουδάκη για τη θέση του Αντιπροέδρου της Επιτροπής Τουρισμού, του δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Δρόσου για τον αθλητισμό ακολούθησε η προσέγγιση του δημοτικού συμβούλου Χρήστου Πάστρα στη διοίκηση της ΚΕΔΗΖ, του υποψηφίου με τον ίδιο συνδυασμό Δ. Γεωργάνου για τη θέση του Αντιπροέδρου της Επιτροπής Παιδείας και φυσικά του Ανδρέα Ξένου που ψηφίστηκε και από την πλειοψηφία για την αντιπροεδρία του ΦΟΔΣΑ. Πληροφορίες θέλουν να υπάρχει και συνέχεια και μάλιστα δεν έλειψαν και συγκεκριμένες αναφορές για ανάληψη καθηκόντων στη ΔΕΥΑΖ από τον δημοτικό σύμβουλο και τέως Πρόεδρο Παναγιώτη Αβράμη.

Ωστόσο ο ίδιος μας ανέφερε πως δεν έγινε καμία τέτοια πρόταση, σημειώνοντας πως ο συνδυασμός στον οποίο ανήκει θα δεχόταν βάση ενός συγκεκριμένου πλαισίου συνεργασίας.

Τέλος ας σημειωθεί πως τα σχόλια δίνουν και παίρνουν και για άλλα μέλη της αντιπολίτευσης που προαλείφονται για θέσεις ευθύνης και σίγουρα ο χρόνος θα τα ξεκαθαρίσει όλα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *