Ζάκυνθος

Διαφήμιση για τη Ζάκυνθο στις πτήσεις της OLYMPIC AIR

Μια πολύ καλή διαφήμιση για το νησί μας είναι  το αφιέρωμα που υπάρχει στο περιοδικό της Ολυμπιακής το οποίο κυκλοφορεί μέσα στα αεροσκάφη της OLYMPIC AIR και είναι προϊόν συνεργασίας με τη διοίκηση του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου.

Το περιοδικό υπάρχει μέσα σε όλα τα αεροσκάφη της OLYMPIC AIR που κάνουν πτήσεις εντός κι εκτός Ελλάδας. Στις σελίδες του υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες για το βιότοπο της Caretta-caretta και τις αμμουδιές του κόλπου Λαγανά καθώς και φωτογραφικό υλικό από το Γέρακα, από τις χελώνες που κολυμπούν και από τις ζώνες του Πάρκου σε ξηρά και θάλασσα.

Το αφιέρωμα είναι σε δύο γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά) και αρχίζει με μια πτήση της OLYMPIC AIR που φθάνει στη Ζάκυνθο για να επισκεφθούν οι ταξιδιώτες μια από τις πιο γνωστές προστατευόμενες περιοχές της Μεσογείου που είναι ο κόλπος του Λαγανά.

Με τον τίτλο «Η Ζάκυνθος και το Θαλάσσιο Πάρκο ‘ταξιδεύουν’ στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο», ο Φορέας Διαχείρισης ενημερώνει για τη συνεργασία που είχε με την OLYMPIC AIR και σε ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου (Ε.Θ.Π.Ζ), στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για την Εθνική και Διεθνή Προβολή της Ζακύνθου, της Θαλάσσιας και Χερσαίας Προστατευόμενης Περιοχής και των σημαντικών προστατευόμενων ειδών (με εμβληματικό είδος την θαλάσσια χελώνα Caretta caretta) και βιοτόπων που περιλαμβάνονται σε αυτή, σε συνεργασία με την OLYMPIC AIR, προώθησε αναλυτική παρουσίαση του Ε.Θ.Π.Ζ. και των δραστηριοτήτων του, στο 3/μηνιαίο περιοδικό “OLYMPIC ΟΝ AIR”, που διατίθεται στα αεροπλάνα της Εταιρείας (τεύχος14, Απριλίου-Μαΐου-Ιουνίου 2013).

Με την πρωτοβουλία αυτή, ο Φορέα Διαχείρισης δεν στοχεύει μόνο στην προώθηση της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης του νησιού και στην ανάδειξη του χώρου του Ε.Θ.Π.Ζ, ως αναπόσπαστου τμήματος του όμορφου και σημαντικού φυσικού και πολιτιστικού ζακυνθινού περιβάλλοντος, αλλά και στην λήψη πρωτοβουλιών και συνεργασιών προς αυτή την κατεύθυνση. Επιπλέον, η δημοσίευση αυτή αποτελεί διαφήμιση της Ζακύνθου σε όλους τους ταξιδιώτες που επιλέγουν την OLYMPIC AIR για τις μετακινήσεις τους.

Για κάθε επισκέπτη θα είναι ιδιαίτερα απολαυστικό αλλά και επιμορφωτικό να μπορεί να προγραμματίσει την επίσκεψή του στο Θεματικό Εκθεσιακό Κέντρο της Θαλάσσιας Χελώνας Caretta caretta στην περιοχή της Δάφνης και στη συνέχεια να επισκεφθεί τις κοντινές παραλίες για να απολαύσει το μπάνιο του στα κρυστάλλινα νερά του κόλπου Λαγανά και παράλληλα να ενημερωθεί από τους Φύλακες Προστασίας της Φύσης του Πάρκου σχετικά με τη θαλάσσια χελώνα, για τα μέτρα προστασίας στην Προστατευόμενη Περιοχή και γενικότερα για τις δράσεις του Φορέα σε περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Ο Φορέας Διαχείρισης θα ήθελε να ευχαριστήσει την OLYMPIC AIR και τα αρμόδια στελέχη της, για την άριστη συνεργασία και θα ήθελε να ευχηθεί στην Εταιρεία Πολλές και Καλές Πτήσεις».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *